Händelser under 2008

Första dagen på det nya året. Nyår 07/08



Teneriffa med Heidi



Party. Utan den festen hade det varit mycket annorlunda nu.
Tackar Caroline för att den blev av :)



Andra random fester.



Sen allt däremellan






Putte i Parken




Turkiet med Caroline


Har hänt mycket mer innan och efter men allt får man inte alltid med på bild.
Har varit ett kanon år och det har hänt en hel del. Träffat massvis med nytt folk och jag är mer kär än någonsin.
Och jag tror 2009 kommer överträffa 2008 stort.

So let's make this a year to remember.

Och nyss var jag klant och allt försvann, så har lagt in alla igen.
Missat en massa bilder och andra har kommit in.

Godkväll

Nu har jag varit duktig! Har fixat&sytt klänningen så nu är den helt klar. Har nålat och haft mig ett bra tag nu och resultatet blev en kortare klänning och lite tightare upptill. Gillar den mer nu faktist. Så nu ska jag packa ner allt  och imorgon bär det av. Ska nog ta en runda på stan först för att kolla en sista gång om jag missat något. NU blir det film med kladdkaka&grädde med mamma&heidi. Fy så gott.  Men ha en trevlig nyårsafton! :)

Resultatet

Pussycat dolls - I hate this part

Ett nytt år med nya möjligheter.

Hej du glade.
Nu är jag hemma igen. Har haft Johan helg och han är bäst. Kom ihåg det.
Har varit helt ensamma så har fått handlat mat och fixat allt sånt själva. Fick även besök av Caroline&Martin "till oss". Kändes så. Sen var jag runt i Karlstad och letade lite kläder idag. Och klanten själv är jag, ja. Nämnde ju klänningen som jag skulle köpa men köpte den aldrig i tid, så nu var den borta. Hittade däremot en annan på MQ. Den här var mindre fin och dyrare. Men nöden har ingen lag. Ska även sy upp den lite på längden senare för den var alldeles för lång. Så får se om den blir bättre då. Hittade även lite annat på Gina. Tröja, tights and so on.
Så nu är äntligen allt fixat till nyår.

Det är även Heidis 21års idag så
GRATTIS HEIDI!


James Morrison ft. Nelly furtado - Broken Strings

Julafton, done


Då var Julafton över och imorgon blir det samma visa igen. Positivt alltså. I år blev det faktist väldigt bra juklappar jag köpte, alla verkade bli jätte nöjda! Jag fick vad jag ville ha mest, pengar. Lika bra, för köper dom annat så visar det sig att det inte är alls min smak. Fick även annat smått&plock. Bl.a ett dans-matta spel. Bra kul är det och heidi&jag har länge pratat om att skaffa en sån. Vi har även börjat diskutera om vi ska dela på en 3a i kd. Tror det skulle bli hur mysigt som helst och dom större lägenheterna är oftast mycket finare än dom små. Men hon vill bo kvar ett tag till i sin lägenhet, så vi får se hur det blir nu nästa år. Nu blir det väll försöka sova så jag inte sover alldeles för länge imorgon.

Hoppas alla haft en bra julafton!



/ hanni aka the grinch




Christmas day!


Ingen jul utan dom här gamla godingarna. Hur mysiga är inte dom?
Klockan 15.00 kommer jag sitta bänkad framför tv:n. Det är ju trots allt en tradition.


It's christmas time

Nu är det jul här i vårt hus!

Jag älskar verkligen den där julkänslan som äntligen kommit. Jag vill ha mer jul, ge mig, mer jul!
Julmusiken spelas just nu samtidigt som vi fixar färdigt lite här nere i källaren. Det var ju jag som skulle få bestämma inredningen men så blev det ju dock inte. Mamma har bestämt allting istället och vi har inte samma smak alls. Hon har sin smak, lite gammalt & antikt medans jag vill ha mer modernt. Men det får väll duga.
Och jag har inte blivit av med min julstress än heller eftersom jag inte hitta alla julklappar. Så har 3 stycken jag måste köpa. Så det får bli åka in imorgon igen och leta efter det där sista, och om jag inte hittar det jag letar efter så får jag improvisera lite och ta nått jag tror duger. Hittade ju en till Johan som jag ville ge på julafton, men eftersom vi inte ses förens efter så kom jag på en liten plan. Men den planen blev ju lite förstörd av mamma-johan.
Men det gör inte så mycket.. Men det var en bra idé jag hade.


Och hur toppen på snoppen är inte den här?


Ett underbart jullov väntar!

Kirrat skor till nyår nu och imorgon blir det köpa klänningen jag hittat också. Skönt att det är fixat iallafall. Men nu är det bara det värsta kvar, julklapparna. Det kan vara kul att köpa annars men inte när man är i sista minuten och inte har en aning om vad man ska köpa. Får gå efter mina få idéer.
Idag blev det stan men inget shoppande. Förutom skorna. Blev att jag gick med Linus & Spade en stund som jag mötte på bussen till karlstad. Sen kom även Emelie & Lena. Dom drog till bergvik men jag&emelie hade inge lust att hänga på eftersom vi var där igår och hittade så mycket som ingenting. Sen blev det åka hem och här sitter jag nu.
Imorgon blir det gå på stan, igen. Fast med Caroline och vi ska julshoppa. Massa klappar ska det bli och får hoppas mina-kommande-julklappsägare blir nöjda! Efter det drar jag till min Johan och sen back till storfors på lördag. Skulle vilja stanna längre men det kommer fler dagar. För då är det jullov, YEY, och det betyder att syster&bror nog kommer hem till helgen. Mysigt med alla hemma :) Hörs mer då!

Äntligen sett Mamma mia filmen, och jag tyckte om den :)



Julstress är inte min grej.

Nu har jag varit vaken tre nätter i rad. Sovit lite hos Heidi på dagen och på bussen dock, men nu orkar jag inte vara vaken längre. Har vänt på dygnet helt och hållet.
Efter händelsen i våras när jag somnade på bussen och vaknade ute vid bussgaragen i Våxnäs så vågar jag knappt sova på bussar längre. Pinsamt, ja. Så fort bussen saktar ner så vaknar jag till och slänger ut blicken för att kolla vart jag är.
Idag trodde jag varenda gång jag vakna att jag hade åkt för långt och hamnat i kga & filipstad bl.a. Men när det är en så dryg resa så måste man fördröja tiden.

Hittade en klänning som kanske blir till nyår! Känns bra att jag har hittat ett alternativ iallafall eftersom jag har varit så kräsen om hur den ska se ut. Även skor hitta jag, men ska kolla lite mer efter andra. Borde igentligen leta efter julklappar först men dom fixar jag till helgen. Äntligen har lite ideér om vad jag ska köpa! Julstressen tar ju kål på en. Och jag kan knappt skriva längre för jag är trött.
Nu blir det träffa John Blund,
Have a nice day!

Falling girl


HAHAHAHAHAHAH, kul och sitta och roa sig med det där om dagarna.
Fulaste spelet jag sett iallafall.


Det går att flytta henne.

Ville bara dela med mig lite av det roliga!

Låt det brinna, LÅT DET BRINNA FÖR HELVETE!



Hanne says... Tjabba


Tror det blir repris idag på gårdagens Stay up all night. Jag höll mig vaken ända till 8-9 men det höll inte längre för mamma kom ner och slog på tv:n. Min blick fästes på alla barnprogram och skojjiga figurer som höll på så bestämde mig för att göra henne sällskap. Vi tittade lite på Pettson&Findus, men det har aldrig varit någon vidare favorit så jag tänkte att jag kunde kolla bort lite undertiden. Slutade med att jag vaknade av att maten var klar. Suprise. Klockan var då 13.00 ungefär. En liten stund fick jag sova iallafall. Men sen rullade dagen på, och det bärde av till bollhallen runt 19.00 med caroline & emelie. Blev chockad av att se de flesta där eftersom det var bra länge sen man träffa dom. Första jag sa var nog nått liknande,
- Men gud! Är du här? Och du också!
Och det var riktigt trevligt faktist. Började med att jag var lite övertrött och kunde inte hålla mig för skratt när Elin höll på med sina galenskaper. Skrattade så jag blev tårögd ett antal gånger. Senare när klockan gick började jag känna mig mer halvdöd. För caroline vände det mer, hon blev ännu mer övertrött. Hon skratta nästan ihjäl sig och jag hade inte en blek vad det roliga var. Lilla mongolid caroline. Har heller inget minne av vilka som vann för ärligt talat så kollade jag inte värst mycket på bandyn.

MÅSTE TILLÄGGA.. att rubriken kommer från när luciatåget sjöng.
Det var en flicka som fick ta versen, låt det brinna, låt det brinna, låt det brinna, själv från en julsång och det blev mer att hon skrek ut den. Kan inte mer än den versen heller så kommer icke på vad låten heter. Nu sjöng hon ju inte så som jag skrev där, för det är en egen tanke vi fick i huvudet om man skulle göra istället. Det skulle varit bra kul. Skrattar bara av att tänka tanken. Hade ni varit där skulle ni förstå mig.
Just so you know, NU VILL JAG SE NÅN KUL FILM! sov gott.

Jimmy eat world - Last christmas

Morsning!

Nu är klockan 06.47. Kan nån svara mig vafan jag gör uppe än? Kollat på massa fula men äckligt roliga klipp, film och varit social på msn. Men känner inte för att sova än på ett tag. Kanske ska vara uppe hela natten morgonen istället. Varför inte? Då slipper jag oroa mig för att vakna sent och missa hela dagen. Lussebandy idag ju. Kul om jag skulle vakna ikväll av att någon ringer och frågar om jag ska dit. Nej, det kommer inte hända.
Var det någon som sa FÄRSK FRUKT? I have to see it again. Dom som inte sett klippet, fast jag tror dock att alla har sett, men OM ni inte sett, se.. Vill själv göra nått i den stilen. Om typ mamma frågar efter nått. Nej, inte mamma. Emelie tar vi. Så kommer jag och slänger det rätt i nyllet. Ha, nyllet. Kul ord. Ta inte illa upp emelie. Det skulle faktist vara kul. Hon skulle själv skratta åt det. Så bäst att du passar dig, sörru.
Nej, nu börjar det bli lite väl här skulle jag tro. Jag behöver sömn och när jag inte får det blir jag weird. Så om ni träffar mig idag, så kommer jag antingen vara zombie-like eller så kommer jag ha överenergi till max. Så bli icke rädda, 'cause I come in peace.
Påtal om peace, Peace out.

Gör mig frisk någon!

Har kollat på kanske 4 filmer idag och har inte haft ork till nånting. Jag har blivit sjuk och har knappt nån energi. Länge sen jag var såhär sjuk och hade glömt hur äckligt jobbigt det är. Får hoppas att jag kryar till mig. Lussebandy som man måste gå och kolla på i helgen ju, för det får jag icke missa. Det är såna tillfällen då alla från bl.a. storfors samlas på ett ställe och det händer inte ofta.
Lite har jag orkat med iallafall idag, var nere och målade klart väggarna så imorn kommer dom och lägger ner den nya mattan. Så blir möblera lite efter och verkar som att jag kommer flytta ner där tillfälligt. När jag är i Sfs och inte Kd. Men det har jag inget emot faktist.

Och är det bara jag som inte köpt en enda julklapp än eller köpt klänning till nyår?
Jag är en verkligen en sista-minuten människa. Fixar aldrig nått i tid och det slutar alltid knasigt.

För er som vill veta så nyser jag, hostar och hickar samtidigt just nu. Haha, låter inge vidare faktist.
Så nu ska jag bädda ner mig med min goskanin som fått komma in i mitt rum just nu. Ska kolla om jag hittar något smarrigt och slå på någon mysig film.
Klockan är visst 4 såg jag nu men.. Äsch. Ha en trevlig natt/morgon!

The perishers - My heart

Still insane.


Hittade fortsättning. Tycker fortfarande någon borde skaffa hjälp åt henne.

Johan Palm betyder mer än familjen?

Pimp my basement

Tisdagnatt, och snart dags att sova. Inte hunnit skriva mycket här så passar på!
Liten sammanfattning på dagarna som gått. Åkte till Johan och var där i helgen.
I måndags åkte jag till Heidi, och idag till Storfors. Hjälper till med den lilla renoveringen i källaren här. Håller på att målas, ny heltäckningsmatta osv. Och det verkar som att det är jag som får bestämma stor del av inredningen. Grymt kul, eftersom det är inredare jag vill bli i framtiden. Ville det för längesen och nu börjar det komma tillbaks faktist. Får massa ideér hela tiden till källaren och andra rummen också! Mattan fick vi dock hem i fel färg. Istället för brun blev det nån svart/grå färg. Men blir säkert bra ändå, kanske bättre t.o.m. Och det verkar som allt blir klart innan jul.
Men lägenheten i karlstad som jag hittade verkade det inte bli så mycket med. Typiskt. Så får leta vidare. Funderar nästan på att fråga Heidi om hon vill flytta ihop i en större lägenhet med mig. Men det är bara en tanke än.

Men men, nu blir det nog dra en film sen sova. Step brothers blir det nog igen. Se den, för det är en jävligt kul film :)

Hinder - Without you

Hanne is very sleepy.



Sladden till digitalkameran är hittad! Äntligen.
Så blir nog att lägga in några bilder senare, från Kalmar bl.a.

Fortfarande i byhålan men blir åka tillbaks till Heidi imorn skulle jag tro.
Inget planerat på hela dagen heller.
Nu har jag hittat en lägenhet också, i Färjestad. Om jag får den är ju en annan sak men får hoppas på det bästa. Blir att flytta in redan i december isåfall.
Eftersom jag kommer fira nyår i karlstad skulle det vara perfekt.
Must have it!
Men nu blir det se ännu mer Heroes, för jag hade ju helt glömt bort den nya säsongen.

RSS 2.0