Du är bäst nu men du var bättre förr.

Lilla lady
Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket.


Kom hem för en stund sen från nöjesbutiken med två filmer och två trötta ben.
Bara skriker film kväll/natt om det! God natt.

vitt i all ära

Imorgon börjas det målas vitt och brunt på väggarna! Blev inte exakt den bruna nyansen jag hade tänkt mig men blir säkert lika fint ändå.

Pratade nyss med lilla mamma hemma i storfors och började prata om möbler. Vi har en blank orange/brun trä byrå som står nere i källaren och inte gör någon nytta, så ska nog slipa den matt och måla den vit & ställa den i hallen. Och kanske få dit någon text på lådorna som på bilderna bredvid.

Har massa idéer och möbler hemma har vi gott om så kanske använder mig av fler!

Var även iväg med elin och körde ett spinningpass och lite gym efteråt. Märks att jag inte varit speciellt aktiv med att träna.. Det ska det bli ändring på. Så blir nog ett litet pass imorgon innan jobbet också. Måste ju utnyttja hela veckan ordentligt! 






Thursday



Gick upp extra tidigt idag för att göra färdigt för visning men fick istället besked om att Niklas tar lägenheten direkt då han redan har sett den. Så de som skulle komma och kolla har jag nu fått avbokat för.

Så nu är det städat och klart överallt och om några timmar drar vi och köper färg till sovrummet och hallen! Det vi kommit överens om är en mörkbrun hall och till sovrummet föreslår Johan någon mörk färg medans jag själv vill ha ljust. (Ska övertala honom).


September

Hon måste vara en av Sveriges vackraste kvinnor. När blev hon sådär snygg? Så olik sig från tiden jag minns henne förr.

September/Petra Marklund. Hennes tolkning på Mikrofonkåt är galet bra, så har slängt in den här nedanför.

Så fort jag är klar här så blir det röja i lägenheten, för det blir nog visning på lägenheten idag.
Funderar även på att dra iväg och börja utnyttja min gratis vecka på Colluseum gym som jag vann på Ceveds tjejkväll. Såg att det var ett goigt spinningpass ikväll!
Så den här veckan ska jag hålla mig borta från allt jag annars äter och försöka få en bra start så att jag kan fortsätta även efter den här veckan med att hålla mig i form. Och när jag flyttar till Degerfors blir det ut och gå varje dag! Förhoppningsvis.




864 dagar räcker gott & väl.

Det var en varm och trevlig sommarkväll hemma på Elins veranda. Där satt jag, Elin, Caroline, Sebastian och Linus. Linus hittade en grön presentsnöres rulle. Han började leka med den och hängde bl.a. upp en av amandas dockor upp i taket. Jag började göra armband och jag & elin fick ett varsitt. Har ett minne av att jag sa att jag alltid skulle ha den. Elin hade sin kvar i någon vecka men min blev kvar.

Det var historian bakom mitt gröna presentsnöre som jag än har som armband.
Det var den 5 juli 2008 och den har följt med mig hela den här tiden och aldrig tagits av.

Imorgon är det ju operations dagen och den måste nu av. Även mina 2 Turkiet armband på samma hand som jag heller aldrig tagit av mig sen den 19 september 2008. 

Jag kommer sakna mitt gröna band som jag bestämt mig för att ta bort helt imorgon.
864 dagar satt den där, den du Elin!
Och jo, det är en big deal, dock får man läsa inlägget med en nypa salt! Får det att se ut som en dag som kommer stå i historieböckerna.

snöre när jag flörta med johan, snöre i turkiet, snöre på nyår 08 och snöre någon random dag.
Tisdag 6/11
EDIT: Var där idag och redo att opereras. Men vad hör jag då, jag har väntat 3 månader på ännu ett möte för att han skulle se min hand. Så nu ska dom höra av sig inom 3 månader IGEN, så kommer jag få en tid.

Hur jäkla upptagna kan man vara att jag först får vänta en vecka på tid i telefon, sen 3 veckor för tid, sen yttligare 3 månader för koll och nu 3 månader för det slutliga mötet, för en operation som tar 15-45min? Insane!

min stackars hand.

Nyss hemkommen från Degerfors. Vi har varit och skrivit på kontraktet på lägenheten idag! Så om ca 1 vecka så börjas det målas och flyttas! Efter det så käkade vi på nya pizzerian där och kollade på film.

Fick även reda på att om en vecka, på tisdag, ska jag operera bort min ganglion knöl på handleden! Fasen vad läskigt.. och vaken kommer jag vara också. Johan ska iallafall följa med, så han får se till att jag inte får panik om jag ser min hand och gör så att dom kapar handen av mig. ..hjälp..

soffhäng

Fast jag hade jobb lördag och söndag så hann jag klämma in en utgång däremellan. Blev sista minuten men hann att ha riktigt kul ändå! Då det blev rätt sent fick jag och jossan köra snabb repris på förra utgången, fast vi hade inte lika flyt den här gången, haha. Synd att vi inte drog ut allihop bara, men nästa gång när jag inte jobbar helg, då jäklar kör vi all in görls!

Idag har dock verkligen inte varit min dag, vart så himla slö. Så ska fortsätta soffhänga lite nu, det enda jag orkar med.

You get what you give

Blev en heldag till Oslo i förrgår med jenna, jesper, johan och malin! Blev inte alltför mycket fixat utan får ordna mer hemifrån först & främst. Gällde jobbsökande då alltså.

Och såklart så jobbar jag ännu en helg och har ännu inte hittat någon som kan byta pass med mig.
Vill ha normala jobbtider, vardagar och förmiddagar och inte bara endast helger.
Blir så jäkla depp av det här. Pengar är pengar men borde jag inte vara lite mer taggad på att tjäna dom då än att se det som en pina, som nu? 
 
Johan har varit iväg efter jobbet och hjälpt Marcus med huset, så har jag packat lite och rensat idag. Slängt iväg gamla räkningar och papper som jag samlat på mig bl.a. När vi samarbetar så, så kommer vi iväg ännu snabbare till nya lägenheten!

ge mig energi någon!


söndag.. fast nu måndag.

Undrar om det blev sista dagen på jobbet idag?

Har börjat rensa i garderoben lite och drog ut allt i överskåpet. Började att packa ner kläder jag inte använder i påsar och plockade ut andra lådor så det blev tomt och ställde allt framför fönstret. Nu står allt där och är i vägen och gör att det ser rörigt ut. Speciellt i en etta. Det var ju inte direkt så att det tog plats i skåpet eller var bråttom att packa? Ye ye, nu får det stå där.

Dags att sova, för imorgon blir det en lång roadtrip till utlandet!

P.s. Grattis till godingen Marina! ♥
..d.s.

RSS 2.0