Julhelgen

Det var julhelgen det! Tänka sig vad fort det går.
Men roligt har jag verkligen haft, den här julen stack ut från mina förra jular hemma i Storfors. Blev att jag umgicks&fira hemma med familjen först på julafton och mot kvällen så åkte jag in till degerfors där hela Johans släkt höll till. Mysigt var det verkligen, & Johans familj är ju helt underbar. Senare på kvällen åkte vi till johan#2 på förfest. Wickan skulle vi till, men efter en röstning så blev det ändrade planer.

Sedan på morgonen var det bara och börja ladda till juldagen på statt! Dagen flöt lugnt på och senare drog jag & Caroline till Sandra. Var roligt faktiskt, lite kul också att det kom mer folk senare och det slutade med att jag & min bror Mattias var på samma förfest. Sen blev det till Statt och dansa lite!



Julafton

Ha en trevlig dag allihoppa!


19 december

Fått klart alla julklappar äntligen. Sa att det skulle säkert bli i sista minuten i år med och det blev det såklart! Det svåraste i år var till Johan, har nog aldrig funderat så mycket på vad jag ska köpa.
Men nu väntar jag på johan som ska komma hem. Så nu röjer & småstädar jag lite smått eftersom jag drar till storfors till jul, så jag har det gjort!


Jag vill bli: Stor

Haha, jag älskar gamla kompisböcker! Man kan inte annat än skratta åt det alla skrivit. De flesta verkar ju velat bli dagisfröknar eller handbollsproffs. Lite skrivet i den;

Karolina - Jag gilar kilar puss och kram kilar
Lousie - Favoriträtt: ris och skykling
Isabella - Min idol: BAKSTRiTsBOyS
Nicole - Bästa bok jag läst: Jakobs gris
Molly, min kanin? - Jag är en kanin som heter molly och har tre små kaninungar. Jag vill bli kramad.
Elin - Det är roligt att bada. Jag har en sång som är så här har du kossor i brallan sluta vara suren för du är ute i naturen.
Madeleine - Älsklingsrätt: Texas Wraps. (allas favorit i skolan.) Det värsta jag vet: susanne.
Emelie - Det bästa jag vet: få prisenter. Älsklingsrätt: pletor. Min idol: britan. Jag vill bli: popstjerna.
Blev lite julhandling med caroline i örebro idag, köpt till 2 st nu iaf. Tog tydligen en sväng till Kumla också, inge fel.
Och nu är jag i Storfors, för imorgon blir det att kolla på lussebandyn. nu, naptime.

:D

Face Down

Ni som får detta mail har skickat in en storleksbevakning på Nelly.com.
Produkten du bevakar finns nu i lager!*
 

Äntligen, tänker jag! Hade gått 2 timmar sen dom skicka och nu var den slut, igen. Trött jag blir. Blött & kallt är det ute också. Nu är jag inte glad..

Mamma & Pappa kom och hälsade på en sväng nyss iallafall, det var trevligt, så helt oglad är jag inte.


the used- kissing you goodbye

Tack & lov för att det äntligen händer lite. Har vart på möte idag och dom kommer fortsätta ett tag framöver. Så nu kan vad som helst hända! Tycker ju att det är dags för mig att få ett kliv ut i arbetslivet nu.

Annars så har jag nyss skrivit en massa som jag fick i uppgift idag, ett nytt & bättre cv bl.a. Och själv sitter jag här nu och gör absolut ingenting. Just därför jag var tvungen att skriva, häh. 

Får ju ta och gratulera Caroline till det rosa kortet också! :)


RSS 2.0