It's a safety dance

Gjorde mig gott att åka till storfors i helgen då jag äntligen vänt rätt dygnet som jag vill ha det. Vart uppe innan kl. 9 varje morgon sen jag kom hem.

Nu blev det att gå upp vid 7 för att tvätta och ska fortsätta med det till 14. Då vi har tunnaste väggarna och man hör allt gör tydligt så får jag spela musik på lägsta volymen, så jag inte väcker grannarna. Knappt så jag hör! Om en liten stund, då drar jag igång i bott!

Imorgon, valborg! Jobbar förmiddag men efter det drar jag direkt till Elin och gör det bekvämt för mig med en god drink i solskenet! (förhoppningsvis sol)

Taggar till med en låt som kommer spelas för fulla muggar!

Men without hats - Safety dance!

We can dance if we want to
We can leave your friends behind
'Cause your friends don't dance and if they don't dance
Well they're, no friends of mine


Safety dance i Glee

Safety dance i Scrubs

27

Igår var det exakt 1 månad kvar till min stora dag (20års dag), börjar dra ihop sig nu. Dags att börja planera och få lite fixat så jag inte står där sen och allt är försent. Är på jakt efter den perfekta klänningen men har varit på nästan varenda klädsida och konstigt nog inte hittat någon? Beställde hem lite från Nelly nyss, en klänning bl.a. som jag hoppas på! Dom har stor rea på Nelly nu, så passa på och kolla in nu!

Så nu ska jag bara gå en sväng till affären och sen ska jag iväg och jobba några timmar, dom behövde lite hjälp nu på kvällen då onsdagarna brukar det vara mest folk.

Och imorgon är det en speciell dag, kanske kommer förändra en hel del? Spännande!



förra veckan vid näset med emelie


Påsk i Storfors

Den här helgen kändes vädret verkligen som mitt i Juni. Det kunde inte ha kommit mer perfekt heller då jag spenderade påsk helgen hemma i Storfors. Hade inte varit där sen i Januari, dvs 4 månader sen. Var verkligen på tiden att jag träffade mor,far & Heidi som också var där. Hela dagarna spenderade vi utomhus!

Vi gick även till min moster och träffade stor del av alla Engh:are och fikade i solen, då även vi fick med oss Samuel&Annas hund Dolly hem då vi passade henne från sön-mån då hon ogillar att åka bil och dom skulle hem till Stockholm tur & retur. Den hunden har energi kan jag lova!
Hur kan du fortfarande leva din lille skit? Junior som snart är inne på sitt 10:e år som är barn till min tidigare kanin. Var väll runt 10år när han föddes. Fortfarande lika go. ♥

Dolly den lille godingen, som följde efter oss hack i häl.
Fick jag så skulle jag tagit med henne hem!

say it like you mean it!

Äter mina vröl goda pannkakor, lyssnar (just nu) på The Killers-Mr.Brightside, sitter vid balkongen till&från, solen skiner och jag är riktigt jäkla glad helt enkelt. Hur bra låter inte det?
Nu ska jag bara städa undan lite och fixa mig, sen bär det nog av in till Karlskoga. Sitta vid Näset nu skulle inte varit helt fel.

Nu slogs Social Siberia - 17 på istället. En av våra få billåtar ner till smögen eftersom jag klantade mig med att bränna skivan. Men det jag ville få fram.. minnen!

ser inte helt frisk ut men, gött va're!


what would I do without you?



The script - Breakeven, från 2008. Så sjukt underbar låt. Ska nog bara lyssna 5, 6 kanske 7 gånger till innan jag lägger mig. bra är den.

sista snön är äntligen veck

Välkomnar våren, det var banne mig på tiden!

Jag har inte internet på min dator för tillfället så sitter därför väldigt sällan vid datorn. Plus att några av mina arbetskamrater åkt på kryssning (och jag fick inte följa med, grr) så har fått tagit massa pass. Jobbat 6 dagar i streck nyligen vilket är väldigt ovant för mig då jag oftast jobbar bara helger och ibland någon vardag. Och nu är jag ledig 2 dagar, sen blir det jobba hela helgen igen. Men lite extra i sparbössan är inge fel det inte!


Softar lite i solen sådär innan mitt pass börjar med min fina Keno kopp.

Keno - vinn ofte. Ellar riktigt stort.

RSS 2.0