j o h a n


Bra där, förstör våran bild genom att kika fram bakom min axel.
Men nu är det ju dock så att det här handlar om mannen i mitt liv, Johan.
JAG ÄLSKAR HAN. Jag är så jäkla kär. Det var det jag ville säga.

sagt som gjort

..kunde inte låta bli. Precis som jag ville ha det, en enklare och vitare design. Får se hur lång tid det tar innan jag funderar på nytt igen. Tror det blir ganska snart :)

28 augusti

Så mycket utrymme men ändå för lite. Nu har Johan köpt en ny dator som står vid soffbordet. Där vill jag då inte att den ska stå framöver men plats för ett skrivbord är det dåligt med. Vi pratar om att skaffa en större lägenhet, dvs en 2a, men det får vi nog vänta lite med ändå. Nästa år kanske.

Jag har märkt hur mycket jag börjar störa mig på designen här så funderar på att göra om den. Har lite ideér, m-mm.

Är även glad att jag beställde tshirten på bilden för 3 dagar sen för nu visade det sig att den var slutsåld. Hade faktiskt en känsla av det skulle gå fort. Älskar'n.

Lägenheten

Nu när jag väl har städat hela lägenheten så tänkte jag att jag kan väll slänga upp några bilder på hur det ser ut i nästan hela lägenheten för tillfället. Men som sagt är jag långt ifrån klar, ska köpa nya gardiner, prydnadskuddar, tavlor, matta, avdelare osv osv osv. Så det ser lite tomt ut men.. så ser det ut just nu iaf.


Resten får man komma hit och se!

22 augusti

Det här var då ett annorlunda sätt att spendera lördagen på. Tror jag kommer bli galen om jag måste stanna hemma mycket längre. Får hoppas allt är som vanligt till veckan!
Och det är nu jag inser att skulle ha pallrat mig iväg till banken ändå, men såklart lyckades jag övertala mig själv om anledningar till att vänta med det. Jaja, får väll ta det imorgon istället, vilket jag då måste.

Tänk vad mycket tid jag får att tänka ut vad jag vill/ska göra framöver nu när jag är instängd här! Instängd låter dock överdrivet. Så fort jag får in pengar så vet jag vad jag ska lägga ut på iallafall, men behövs ju en del till höst kläder också men ska nog få det att räcka till. Hoppas jag.

21 augusti

Hur gärna jag än vill dra ut så måste jag stanna hemma i helgen, så hoppas ni får så roligt alla andra, lid med mig som måste sitta hemma hela helgen & må skit samtidigt som jag inte får dra någonstans. snyft. Men jag får väll göra det bästa av situationen, få iväg viktiga papper och fixa lite här hemma. Har lust att dra ner och köpa någon trisslott och hoppas på det bästa, för en storvinst skulle verkligen inte sitta fel nu!
Nu blir det ner och posta brev och försöka hitta på något kul tidsfördriv.

Köpte trisslott.. det var roligt så länge det varade.

16 augusti

Det är nog på tiden att jag borde köpa nytt trådlöst tangentbord&mus nu eftersom jag sitter ½m från Tvn, annars blir det väll fyrkantiga ögon snart som sagt.

Städdag var det igen ja, behövs verkligen. Och min lista på saker att göra minskar mer och mer, vilket är kanon. Får se om allt löser sig ändå, det är ju rätt mycket som händer. Men nu hinner jag inte mer, ska ner till tvättstugan igen och sen städa massa. Är sugen på en liten spring tur just nu också, men får se om jag hinner och om jag ens har ork kvar sen.

Kom ner till tvättstugan och såg dom här +ett litet troll på väggen som då inte varit där förut. Härligt med en trumpet bredvid maskinen.. Och varför inte sätta sig & läsa en härlig bok om Arktis undertiden man väntar? Kanon, kunde inte kommit på något bättre själv.

5 augusti

Dags att ta sig i kragen och få lite saker fixat! Gäller inte bara städningen som håller på för fullt här just nu, utan alla andra små saker som jag måste ta tag i också. Har bara snabb städat lite efter pip men det blev inte så stor skillnad direkt. Så just nu springer jag fram&tillbaks till tvättstugan, medan jag väntar på Emelie som kommer om en kvart ungefär. Fick nyss en liten idé också som jag borde passa på att göra idag, men får se vad emelie säger också.
Back to the laundry
, haj.

Putte i Parken

Kameran kom inte upp så mycket under PIP, så här är några av dom få bilderna.
Mest från första dagen bara.

  

RSS 2.0