Min vanliga tur

Det finns nästan inget träligare än när man hittar ett klädesplagg man verkligen gillar, bestämmer sig för att beställa dagen efter och när man går in på morgonen är den storleken slut .. suck, stonk & stön

Jason Derulo


Emelie, påminner låten dig om något? hähä ;)

24 november

Att det ska vara så svårt med julklappar! De förra åren hade jag bestämt mig för att handla dom i tid men självklart så har man sprungit där på stan i sista minuten. Men i år ska jag fan i mig se till att jag har det klart i tid.. om jag bara kan komma på vad jag ska köpa också.

Julklappsfix & grejer, men jag har t.o.m tagit med adventsljusstake och snopp pojken som vi kallar den hemifrån nu. Och jag är kanske 7 dagar före första advent men dom får stå framme ändå!

Weezer - (If you're wondering if I want you to) I want you to

Simply the best

Jag älskar dig. ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lilla Storfors

gldlefkl.. att du hade tvättat mycket, mumlade Mattias precis ur sig där borta i hörnet. Han som bara skulle vila sa han ja. Så nu får jag sitta här med musiken på det lägsta ljudet. Kan dock gå till ett annat rum men föredrar den här soffan just nu.
Åkte hem till Storfors idag för att bl.a. fira Mattias som fyller 23 på onsdag. 23! Går inge fort för det. Verkar som jag blir här i några extra dagar så får se när jag drar tillbaks till min lilla lya. Nu ska jag gå och se vad mamma pysslar med!

RSS 2.0