framtidsplaner?

Sandras födelsedag, sweet twent'en. (?)

Säger bara, tack för i helgen Sandra. Det var länge sen jag gick all in som då alltså. Dansade så jag hade träningsvärk i bena i 2 dagar. Galen kväll med andra ord.
Nu är det snart dags för mig att börja planera min stora dag! Ska nog göra ett litet samtal snart och kolla ett ställe redan nu. Gäller att vara i tid!

Och idag så måste jag bestämma mig vad jag vill göra till hösten, de kommande 3åren eller överhuvudtaget? Haft ca 2 veckor på mig men jag vet verkligen inte. Lite konstigt att jag inte har några som helst framtidsplaner? "En dag i taget" passar in på mig som handen i handsken som en säger.

Just nu känner jag bara att jag vill ha förändringar i min vardag, på nästan allt kan man säga. Får se vad som väntar mig efter mötet imorgon!
Bakade förresten för första gången sen jag flyttade till Karlskoga igår. Dvs att sist jag gjorde det var hemma i Storfors. Sjukt. 

Kärleksmums, favoriten när jag var liten.






vilka tjejor!






Räk & vin kväll hos Josefin i lördags. Säger bara, vilket jäkla gäng.
Får se vad det blir härnäst för kul!



Resten av veckan har jag mest jobbat, skönt att få lite extra tider! Men idag och imorgon är jag ledig, blir nog en chill helg trots det. Emelie kommer in senare ser det ut som, får se vad jag hittar på tills dess. Kanske går in och hälsar på henke & cissis katt som vi ansvarar för i helgen då dom åkt bort.

RSS 2.0