Sunny days

Har varit en riktigt mysig helg och vädret som har varit kan man inte klaga på iallafall. Och nu är veckan slut och Heidi åker tillbaks till Karlstad och Mattias till Kalmar, och snart jag. Helt ensamma blir mamma&pappa nu. Har även passat på att sola nu så mycket som möjligt nu när solen väl är framme. Man vet ju aldrig när den försvinner igen.

Bilder från idag


enjoy, Hanne & Heidi a la natural


Förutom det har jag inte mycket mer att säga förutom att jag har packat ner alla mina saker här hemma nu och är redo att flytta, för att från imorgon är lägenheten min! Johan kommer även hem då så blir att träffa honom. Kanske blir att vi sover i lägenheten om jag hinner fixa in lite.

Måste även tacka Emelie för den fina ringen jag fick av henne i födelsedags present i fredags!
 

Det var den dagen det!


Se där, då var jag 18 år nu då. När man fyller så känns det inte riktigt av på engång för mig, tänker mer Vadå, vem fyller år? Men idag blev det en mys dag hemma med familjen och några från släkten. Blev att äta från denna tårta mamma hade beställt. Fick mig ett litet skratt när hon kom hem och ställde fram den där på bordet faktiskt. Hon är lite speciell hon. Och annars är jag hel nöjd med allt faktiskt. Och den bästa presenten, förutom lägenheten, blev Tvn jag önskade mig. Har dock inte fått den idag, men ska in till veckan och välja ut någon bra. Så nu kommer min lya bli hur mysig som helst och nu längtar så fruktansvärt mycket mer efter att få flytta! Får se om det blir någon liten inflyttningsfest också, en liten isåfall alltså.


Heidis och min egna lilla favorit. Junior, den lilla pussgurkan!

Ja må jag leva, ja må jag leva!



En dag kvar till den stora dagen!

Idag åker Johan
Imorgon fyller jag år
Om en vecka flyttar jag

Då var jag hemma igen då. Har varit på en massa äventyr! Inte riktigt men. Har varit på fest på ko'sia i onsdags, därefter åkte jag&johan in till karlstad till heidi, på lördagen bärde det av till sunne, där det var Kolsnäs. Och lite annat där emellan såklart. Bilder från Kolsnäs lägger nog Emelie ut.  Har varit en riktigt skön vecka faktiskt. Sa även adjö till min johan som åkte hem igår, för ikväll åker han iväg till Ayia napa den skrutten. Inte så snällt enligt mig, åker dagen innan min 18års dag. Men han skulle iallafall ringa och säga grattis.

Min bror har även kommit hem till värmland & imorgon kommer Heidi hit för att gratta mig. Kommer nog bli himla trevligt med alla hemma. Mot kvällen kanske det blir åka in till Karlstad och äta ute med lite vänner & så, men inget är helt planerat än.
Nu ska jag ut lite och se vad denna dag har att ge!


Johan & svärfar


It's done

Nu skippar jag dagen och kommer till det roliga på en gång. För det har inte hänt något speciellt idag ändå. Praktik bara. Mamma ringde precis från kga och hon har varit och skrivit på den sista signaturen på kontraktet. Och det är inte vilket kontrakt som helst inte, naj naj. För det är till min lägenhet! Så akta er för mitt happyface. Iaf, det är en ljus & fin liten etta i övre Skranta. Blir att jag flyttar in runt den 1juni, eller tidigare. Men får se om det går bra för henne som bor där nu. Och jag har så många idéer till inredning osv. Har den senaste månaden kollat överallt efter möbler & prylar och det verkar bli kanon. Den kommer bli så mysig & fin så! Bye bye Storfors.
6 dagar kvar

7 dagar kvar

En jäkla vecka kvar! Det går fort nu. Vad jag ska göra då har jag inte planerat helt än heller. Får se om det kanske blir statt i kga på fredagen sen arena i kd på lördagen. Arena verkar det bli iallafall, för Erik Hassle kommer ju dit. Han ska ju dock till PIP också men skadar inte att se han 2ggr. Massa planeringar hela veckan. Ska hit&dit och köpa ditt&datt. Men nu blir det dusch och fixa till sig lite innan jag drar till praktiken. Vaknade ju hemma hos Johan 18min innan vi skulle åka imorse, inte så härligt.

13 dagar kvar!

Tog lite längre tid än till Söndag visst, heh. Men jag&johan var här i Storfors söndag-tisdag så datorn fick vänta. Vi hade så trevligt så! I Storfors? Jajemen, faktiskt. Igår åkte vi hem till han och imorse hoppa jag på bussen i kga för att åka tillbaks till storfors. Är även tillbaks på praktiken fr.o.m idag. Dagiset dvs. För söta ungar, jag blir så glad av dom. Så där var jag idag och nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Det ska jag ta reda på nu!

Hittade den här gamla godingen i mobilen när jag satt på bussen imorse.
Man kan inte bli annat än glad när man hör låten. Det ljuva 90-talet.


Skriver en quicky

Nu är det endast 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Helt galet.

Blir ett kort inlägg. Nyduschad, ska snart fixa mig lite. Däreftert blir det in till Karlstad. Ska även hämta min mobil som är lagad och efterlängtad. Så hej då äckliga lånetelefon! Fast blir ingen sunne marten för min del ikväll, men hänger på när det blir kolsnäs istället. Så ha en trevlig kväll! På lördag åker jag till Johan där det verkar bli ferre, sen bär det nog av för oss båda till Storfors på söndag. Nu måste skynda mig lite, så blir mer då. Hare gött, haj.

7 maj

Nu har jag & emelie varit runt i nästan hela kga och kollat runt, men om det blir nått är dock inte säkert. Känns lite väl sent ute faktiskt. Efter att ha frågat samma fråga ett antal gånger svamla jag tillslut ihop meningen så blev mer, "tänkte höra om ni jobbar söker... äeh, säg du istället ebba." Eller sobbarjöker. Det är inte alltid lätt. Men får hålla tummarna helt enkelt. Var med emelie resten av dagen och på kvällen crashade jag hemma hos Johan, för det blev lite stressigt hem där annars. Stannade en dag extra så åkte hem vid 7 imorse. Så nu är jag hemma och funderar på vad jag ska hitta på. Dusch blir det nog nu och senare träffa emelie en sväng. ..eller så kanske jag tar en liten tupplur först.

My better is better than your better

Det går alldeles för fort, redan 5 maj. Tänka sig, 21 dagar kvar till min stora dag. Min födelsedag. Tiden får gärna fortsätta gå lika fort tills dess som den gjort hittills. Nog om det. Har ju hunnit fira valborg bl.a. som blev i karlskoga. Det var hel kul. Men ibland räcker med en dag i taget för mig, har oftast inte ork till att fortsätta ha partyhumöret uppe när det blev lite för mycket av det goda dagen innan. Vilket det blev då. Annars har dagarna flutit på och har spenderat en hel del tid med min Jobis. Min underbara. Fråga mig inte om smeknamnet, något jag nyss kommit på. Det händer även massa annat så mycket nytt blir det nu framöver.

Imorgon blir det då iväg på ett nytt möte och efter det bär det av till Karlskoga med Emelie. Sommarjobbs letande i sista minuten. Man kan alltid hoppas på det bästa!

Pink - Please don't leave me

RSS 2.0