GLÄDJERUS

Kan det hända något mer bra nu? Jisses, allt bara faller på plats.
Känner att det kommer bli ett kanon år det här!
Och om en vecka så fyller jag 20år, helt sjukt. Kommer ha den bästa födelsedagen någonsin känner jag nu. Har så sjukt mycket att se fram emot nu! Tänk om en alltid kunde må såhär!

Nu taggar vi till nästa vecka!

Martin Solveig feat Dragonette - Hello

till min fina

PIP 08. Snart 3 år sedan.

Dancing in the moonlight

Blev en sväng till örebro i fredags och små shoppa med marina och emelie! Killen inne på carlings hoppa rätt in i second base när han klev in i mitt omklädningsrum i chock där jag stod utan tröja genom personaldörren som gömde sig bakom min spegel. I kassan sa han sen "Hej igen, nu träffas under bättre omständigheter iallafall". Så sant!

Efter det åkte jag ut till Östervik där Johan m.m grillade osv. Blev kvar där tills igår. Även Cassandra & Emelie kom ut och gjorde mig sällskap på korvpartyt.

Upptäckte en monster geting, lika jäkla stor som en halv tändare!


Toploader - Dancing in the moonlight

helgens bravader

Jösses, valborg blev gräjt! Blev grillning och förkrök hos Elin & Erik! Blir mycket roligare att gå ut när man sällan är på Nightshift, blir det för ofta så blir man bara besviken har jag märkt. Kvällens höjdpunkt var självklart självaste Louise Jonsson, våran barndomsvän som för länge sedan flyttade ifrån Storfors och sedan dess har man träffat henne ca. 1 gång, tills i lördags! 

Lite dåliga bilder från min mobil men det får duga!
Även Caroline och Marina m.m var på plats men blev inte med på bild. 


RSS 2.0