Torsdag kväll.

Jobbade kväll idag och hade personalmöte, vilket jag fick springa ut&in till då jag ibland behövdes i kassan. Efter det drog vi på personal middag på Jack's. Blev premiär för mig där då jag aldrig varit där förut. Är rätt mätt nu då det blev rätt mycket mat med god dryck. Så nu är jag hemma och har en huvudvärk som suttit i hela dagen och funderar på att slå på en film och bara sooova. 
Verkar ju som att det blir jobba hela helgen. Det var allt för mig, godnatt!

En trött Hanne, en vanlig onsdag.

Såg ett gammalt inlägg.. "Äntligen februari, snart blir det ny inredning & härliga vårkläder! Så mycket som ska inhandlas; kuddar, golvkuddar, påslakan och mitt efterlängtade diskmedelspump set osv osv. Som jag längtar."

Det roliga är att det där var februari. Och jag har än inte köpt något av det jag skrev där, förutom påslakan. Och kläder. Blir likadant varje månad, att jag kommer på något annat (som jag tycker då) viktigare saker. Typ kläder och statt.


Förutom det så kom jag nyss hem från jobbet och ska nu vila benen och fötterna som fått ett antal smällar efter att ha flyttat hyllor m.m. till lagret.


Johan vill förövrigt flytta till Degerfors, eller ja, han ska flytta dit säger han.

Upp till mig nu.


Härlig kille den där Ken Lee.

Ken Leee, tulibu dibu douchoo! Ken Leeeee!
När hon borde sjungit I can't live, if living is without you!

Kusinträff 24-26/9

Har precis fått bilderna från Emanuel som han tog på kusinträffen.

Dom två översta bilderna är på alla som var där under helgen. Dvs kusiner, kusinbarn, sambos, fruar osv. Och den understa är endast kusinerna. Fattas fortfarande 13st.


Kusinträffen

Kom hem idag ifrån kusin träffen som var nu under helgen. Alla kusiner plus familjemedlemmar höll till på Stjärnholms slott i Nyköping. Har varit jätte roligt att träffa alla kusiner som jag inte träffat sen jag var nyfödd eller sen 10år tillbaka. Blev bl.a. brännboll, släkt frågetävling, grillning i grillkåta, god mat med dryck osv. Dock fattades det 13st då vi är 43st egentligen. (ingen Ruud:are dök upp). Plus att Kjell inte blev med då han hade gått iväg en sväng och vi upptäckte efter att bilden tagits att vi missade honom. Så Emanuel som är fotograf fick ta nya ordentliga bilder på övervåningen då alla som var där under kvällen är även också med på bild. Dom bilderna har jag dock inte fått än. Mer bilder finns på Facebook.

Får tacka Kjell som gjorde det här möjligt!
Planeringar, bokningar, 90st korvar & 90st korvbröd, ordnat frågetävling+frågor, inbjudningar till Värmland, Skåne, Stockholm, Norrland, Finland och alla andra platser och mycket mer.

Onödigt vetande

Jag är sjuk, har inget att göra, nyser & hostar.. och det kommer inget bra på Tv. Så jag skrev 15 onödiga fakta om mig.
Jag hatar ljudet av blöta händer på plastpåsar
Jag har aldrig sett Beck eller Wallander
Har ett grönt presentsnöre på min vänstra handled som jag aldrig tagit av sedan Juli 2008.
Jag har i princip hela mitt liv haft kanin. Har en än hemma i Storfors, han är inne på sitt 9:e år.
Jag har precis lärt mig att dricka kaffe.
Jag har en grej för mig att jag bokstaverar ord/meningar jag hör på tv:n med pekfingret eller foten. Kom på mig själv göra det för ett tag sen, inte tänkt på det innan.
Jag älskar doftljus.
När jag gick i Storfors kom jag alltid 5min försent till skolan. (Pga att jag hade 5min därifrån.) Om inte så hade jag läst fel på schemat och var för tidig.
Jag har alltid haft svårt att lita på folk.
Jag har 51 kusiner. 53 från början.
Jag blir deprimerad när jag har slut på pengar.
Jag har inga framtidsplaner. Tar allt som det kommer.
Jag ska ha en Fransk Bulldog. Säkert en hund till.
Jag kan vicka på min lilltå.
Jag vet ärligt talat inte vad jag har för ögonfärg. Jag sa alltid milerade. Men nu är dom antingen bruna, gröna, guldbruna eller nästan gula. Ja, gula.
  1. Jag hatar ljudet av blöta händer på plastpåsar
  2. Jag har aldrig sett Beck eller Wallander
  3. Har ett grönt presentsnöre på min vänstra handled som jag aldrig tagit av sedan Juli 2008.
  4. Jag har i princip hela mitt liv ägt kanin. Har nu en i Storfors, han är inne på sitt 9:e år.
  5. Jag har precis lärt mig att dricka kaffe.
  6. Jag har en grej för mig att jag bokstaverar ord/meningar jag hör på tv:n med pekfingret eller foten. Kom på mig själv göra det för ett tag sen, inte tänkt på det innan. Lite knepigt.
  7. Jag älskar doftljus.
  8. När jag gick i Storfors kom jag alltid 5min försent till skolan. (Pga att jag hade 5min därifrån.) Om inte så hade jag läst fel på schemat och var för tidig.
  9. Jag har alltid haft svårt att lita på folk.
  10. Jag har 54 kusiner. 56 från början.
  11. Jag blir deprimerad när jag har slut på pengar.
  12. Jag har inga framtidsplaner. Tar allt som det kommer.
  13. Jag ska ha en Fransk Bulldog. Gärna en hund till.
  14. Jag kan vicka på min lilltå!
  15. Jag vet inte vad jag har för ögonfärg. Alltid sagt milerade. Men nu är dom antingen bruna, gröna, guldbruna eller nästan gula. Ja, gula.
Nu vet ni lite mer ovärt om mig. Nu ska jag gå och snyta mig.

won't go with the flow

Härlig förkylning jag har fått, vaknar på morgonen och kan knappt andas. Har försökt friskna till men det har bara gått nerför. Hoppas jag hinner bli frisk tills imorgon då jag annars kommer stå och smitta ner alla kunder en efter en i kassan. Får bli mer te!

Förutom det så har vi lite idéer på gång. Har hört med nära&kära, svaren jag fått är ungefär, Nej. - Varför inte? - Gör det som känns bäst för dig. - Kör på det! Dock så gör jag alltid som det känns bäst i nuet, jag vill inte tänka hur det kommer bli i framtiden om jag skulle göra si istället för så. Det enda jag vet är att jag vill ha med mig Johan hela vägen. Det här är en lite halv galen men ändå riktigt nice idé. Tror jag hänger nog på!

Silverstein - My heroine


Caroline, 19år.

Tog en sväng till Örebro med Johan, Henke&Cissi innan det börjar spåra ur. Håller nu på att göra mig klar innan Caroline kommer och plockar upp mig. Hon kör på husfest ikväll, som den gamla goda tiden. Kan inte gå fel! Ha en bra kväll, det ska iallafall jag ha!

Grattis i förskott Caroline! ♥


Karlskoga har (nästan) allt!

Tack & lov för de få klädaffärerna Karlskoga har för såna här kris situationer. De dagar man verkligen inte hittar något att ha på sig i garderoben till en utekväll. Brukar att hitta något lämpligt på en gömd galge, som idag. H&M ♥ Vankas fest hos Caroline imorgon, som fyller 19år på söndag. Får se om det blir premiär på nya Nightshift också, men det väntas att se om man är sugen på utgång eller inte. Inget mer Statt, galet.

På söndag kommer även Emelie & Elin hem från Turkiet! 2 hela veckor har dom vart iväg nu, är fanimig på tiden att komma hem nu! Töligt för dom, nu blir det att skippa bikinin och dra på jacka, halsduk och vantar istället.


M å n d a g

Upptäckte en knöl på min vänstra hand för ungefär en månad sen, som har börjat värka och bli större. Så har äntligen varit hos doktorn idag och fick reda på att det var något som hette Ganglion. Inget farligt antagligen, så kan antingen låta den vara eller välja att operera bort den. Lutar mer åt att operera bort den då den är är ful&irriterande och gör ont när jag tar i/lyfter med den.

Är det bara jag som älskar känslan av att beställa hem nya kläder? Dock svider det till lite i plånboken. Den där vinsten triss har på 50.000kr/mån i 50 år är ju rätt lockande. Då hade jag mått rätt bra. Nytt varje dag!
Nu blir det kolla på Lite Sällskap innan man går och lägger sig, Johan drar tidigt och jobbar och jag drar in till Karlstad och går en runda på stan med Heidi lite! Natti.

Idol 2010

..Klart han skulle ha lägenheten, man säger inte nej till den. Men jag får helt enkelt vänta på någon annan fin som lockar. Har kikat på Idol med Johan nyss och käkat morötter och gurka med dipp. Hade glömt vad otroligt gott det är! Precis när idol sluta fick Johan sms om att dom var med i slutet på sneak-peaken till avsnittet imorgon. Johan sökte ju i våras men kom inte vidare. Den ena sa ja och den andra nej. (För-juryn). Blir kul och se imorgon!


I found it!

Idag var jag iväg och kollade på en lägenhet som jag hade gjort intresseanmälan på, men den gilla jag inte ett dugg. Så den blir det absolut inte.
Sen är det en annan som jag är väldigt (väldigt!) intresserad av. Precis som jag vill att den ska vara också. Men saken är den att jag pratade med tjejen som la ut annonsen på lägenheten, medans en annan kille planerade en visning med hyresvärden efter jag hade ringt. Så han är före mig i kön och nu är det han det hänger på. Hoppas att han inte vill ha den.. annars får väll jag se till att han inte kan flytta in. hehehe.
- Nyrenoverad i alla rum, gör mysigt lägenhetshus, uteplats, nära stan och sjön och framförallt ett rum mer än här! Fy vad besviken det känns som jag skulle bli om hon säger att han vill ha den. Får hålla tummarna helt enkelt!
Skönt väder det är ute, hela 8°. Känns som det är dags och köpa en riktigt fet jacka snart?



RSS 2.0