Söndag

Hade jäkla kul åt den här sidan faktiskt, den är ju så klockren!
Där förlängde jag mitt liv litegranna med ett gott skratt. ujuj.

Förutom det så hoppas jag på en vecka med mycket roliga händelser! Nu när alla har lov & grejer. Har inte kommit så mycket längre än att Marina ska firas till helgen, det är de jag verkar ha inplanerat än så länge faktiskt. Men veckan den har bara börjat!

Ja må hon leva

Vaknade med huvudvärk, svullna&ömma fötter. Hittade även kläder osv från gårdagen utspridda i hela lägenheten, var ju bra trött&frösen när jag kom fram efter att vi gått hem från statt med högklackat i kylan.

Och kvällen den blev skit bra. Tjejmiddag hemma hos Jenna med spel, sång och massa annat. Och efter stjärtvisningar och alllt jagvetintevad, så drog vi nästan alla iväg till statt. Blev massa dans hela kvällen och lyssna på robin som uppträdde. Men sen blev det stängningsdags och blev dags för att dra. Men istället för att gå än så hängde vi med upp på idol-robin & bandets efterfest i deras hotellrum. Jenna fick bl.a. en egen version av Ja må hon leva sjungen av Robin och oss andra i slutet. Efter ett tag så drog vi hemåt och lämnade alla sugna tjejer, och camilla, med killarna.. Vissa var ju inte rädda för att visa att de ville ha robin för sig själv. Jag hade iaf riktigt trevligt och hoppas Jenna hade lika så. Grattis igen!

Honey and the moon

Spenderat gårdagen och natten hemma hos Heidi i kd. Blev att vandra runt på stan både igår&idag, prata om saker ingen vill veta om, höh, slappat and so on. Hittade litegrann på stan minnsan men kollade mest efter något kul att ha på sig tills imorgon. Det är Jennas födelsedag så det ska firas först hos henne och senare på statt. ROBBAN Bengtsson kommer dit också! Inge fel på den killens röst kan man lugnt säga.

Nu avslutar jag den här dagen med något gott att äta & tv. Min mage kurrar.

Byhålan

Idag tog jag mig en tur till Storfors, så här befinner jag mig nu! Efter att mamma kommit in med min nya matta till lägenheten så bestämde jag mig för att följa med henne. Och hon är ju verkligen speciell kan man säga, har skrattat en hel del med & åt henne idag. Man kan ju inte göra annat än att älska henne.
Har inte varit här hemma sen storforsmarken så dom har hunnit sätta upp nya tapeter+målat i 2 rum. Är tydligen mer på gång så det kommer bli intressant :) Har tagit ikapp lite med mamma förut och bastat lite, bra skönt att lägga sig här under täcket efteråt. Men det var allt för idag, imorgon åker vi in och hämtar Heidi i karlstad sen blir det tillbaks till mitt lilla hem. tjarra.

Fredag

Helg igen! Och en väldigt lugn fredag. Blev pizza & idol med Johan och Jocke förut och nu har dom åkt till grannstaden. Blir att jag bara skriver när jag är själv så därför det blir väldigt sällan. Så nu har jag ont om ideér att göra och tänker mest på skitungarna dvs emelie, marina & elin som är i rhodos tydligen! Tänkte skriva mallorca och har sagt det hela veckan men det var visst fel. Här har man koll! Men hoppas dom har roligt.. i rhodos! Speciellt Emelie som fyllde 18år den 5/10 där nere. Nu blir det dra ut på krogen när hon kommer hem, äntligen!
Grattis igen din skrutt!

Och jag måste säga att jag är så jäkla glad att jag har dig som vän och att jag vet att jag alltid har dig där no matter what. Att allt vi pratar om leder till väldigt roliga och framförallt väldigt konstiga saker är inget att ovanligt direkt. Och så har det varit ända sen vi satt där hemma och tittade på tecknat tillsammans och du åkte runt på din trehjuling. Hoppas att du har haft en kanon födelsedag och att du kommer ha ett kanon år. I löv you

Dags att komma hem nu!


Friday

Så fort jag är ensam i lägenheten så drar jag upp volymen på bott, vilket jag gjort nu. Förutom det så försöker jag planera dagen lite, vad jag ska göra nu och om jag ska ut eller inte ut ikväll. Har ju några timmar till att bestämma mig på så. Det kanske är dags för fredagsmys istället, är ju faktiskt dyng förkyld.

Framing Hanley - Lollipop

RSS 2.0