Paintparty, laganas-style

Grekland, Zakynthos, Laganas, Juli 2012. Roligare kväll har jag fasen aldrig haft. 

into the night

VÄRLDENS. SORGLIGASTE. MUSIKVIDEO. NÅGONSIN.
Gråter lika mycket nu som för 10år sedan. En favorit.

För att göra allt solklart

Får fortfarande rätta till när personer frågar "Vad hände egentligen? Var det plattången/ datorn/ mobilen/ uttaget/ fimpen/ spisen/ något i brevinkastet/ osvosv som startade allt?"
 
När en person har hört när jag och någon diskuterat & spekulerat, att det kan ha varit vad-som-helst som startade branden, har det lett till att det gått vidare att det var just det som startat det och det går vidare.
Känns lustigt när folk kommer och vet mer om det än vad jag själv gör. Så vill bara få ur mig detta:
Vi har ingen aning vad som startade allt, det gjorde de heller inte efter saneringen. Så detta förblir oklart. Men det var iallafall inte datorn, spisen, plattången eller fimpen. Mobil, uttag och resterande är omöjligt att se. (Om nu någon som sagt fel ser detta och vet nu istället hur det exakt ligger till.)
Och vad sur jag kan bli på när någon dumförklarat och trott jag är största blondinen och tror jag kan släcka elden med luft OCH skiter i Johan. Ät skit mä'er, vill kasta grus på er och hoppas på att det träffar ögonen. 
 
Lägenheten håller just nu på att renoveras förfullt. Runt jul ska den stå klar sa byggarbetarna. Skulle vara skönt att hinna innan julafton, så man slipper det mitt i jul&nyårs-smeten där.
I allt det tråkiga finns det något positivt, inreda på nytt!!! Vet exakt vad jag är ute efter.

RSS 2.0