sägs alltid - nästa år kommer äga!

2010 + 1 nytt år med nya möjligheter = 2011

Det var den julen som man stressat så för! Tiden bara flyger förbi. Blev en jul hemma i Storfors med familjen som alla andra år, några av dom få dagarna på året alla fem är hemma. Gick även och blev rödtott där börta i storförs, så det blonda is long gone!

.. och Heidi har även hunnit fylla 23år igår! Grattis syster ♥

.. och
imorgon är det nyår. Den stora dagen man alltid försöker planera så för men blir alltid något helt annat i slutändan. Borde egentligen planera och så ikväll men jobbar visst kväll idag.

Nu ska jag gå och diska och städa lite, sådär hemmafruig som jag är. säger vi.
Hej då 2010 och välkommen 2011!


up up and away!

Då var man Degerforsare då, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, känns väll helt okej! Kommer väll trivas mer med tiden. Har haft fullt upp med att få ordning på allt, väggar som målats och golv som lagts. Och än är det mycket kvar. Lampor ska upp, bord & stolar ska målas och så vidare och så vidare.

Så nu kan jag inte göra så mycket mer för det måste borras och ha sig, så jag drar till Karlstad med emelie imorgon! Var allt för länge sen en var där och hoppas på att hitta lite julklappar. (Just därför jag ska in). Tror nog det blir en smarrig pastasallad på Wayne's också, om jag känner oss rätt.

Sovrummet blev inte ljust, det blev visst grått. Johan fick som han ville ändå. Dock blev jag väldigt nöjd ändå, har märkt att jag gillar grått väldigt mycket faktiskt!

RSS 2.0