party in my bathroom

Nu blir det de ena efter det andra här, lampan krånglar/blinkar så det är disco i badrummet (måste fixa någon jäkla speciallampa), handtaget har gått av osv osv. Allt på bara 3 dagar. Känner för att lämna det till de som flyttar in sen så får dom ta hand om eländet. Letar ju som sagt efter en 2a, så skulle någon höra något om en, SÄG TILL MIG. Letar som en galning.
Nog bäst jag lägger mig nu, eftersom emelie dyker upp tidigt imorgon med hängkäft, för att vi senare ska dra och käka på goda Kinan! ..tack för att du lämnade mig ensam med chipspåsen också E B B A.. hej fet Hanne år 2013. Nu ska jag in och dansa i mitt disco badrum!

Såhär ser mitt hår ut nu förövrigt, inte som det i inlägget nedan. 

Hamburgarsuget börjar återfås

Såg förrförra inlägget igår där jag skrev om emelie och cheeseburgare. Direkt bestämde jag mig, Imorgon ska vi äta på donken. Och idag kom emelie hit och sen drog vi direkt ner till donken. Precis som förr, på den gamla goda tiden. Vilket bara var för några månader sen, men ack så länge sen. 
Skriver om Mc donalds, skräll. Johan säger att jag kommer vara fet om 3år.
Det märks om 3år säger jag då.


sex månader senare..

.. fick jag för mig att göra om min blogg och skriva ett inlägg! Och så blev det också.
De gamla inläggen ser helt fel ut nu när jag ändrat, men det får gå. Tänker knappast göra rätt alla.
Lite som hänt sen sist. Jag har njutit av sommaren, som för övrigt verkar ha tagit helt slut, använt sommarkläder, slutat använda sommarkläder, börjat jobba, börjat leta ny större lägenhet, klippt av mig håret.. typ det.
Vill försöka börja blogga lite igen, är ju rätt skönt att skriva av sig ibland faktiskt.
Bjuder på en goding, bara för det!

Social Siberia - Lone gunman


RSS 2.0