honey, let me sing you a song

Drog iväg och klippte mig igår, min kusin fick mig till att ändra mig. Hade tänkt helt annat men blev visst raklugg istället. Får se hur lång tid det tar innan jag vänjer mig, är alltid tveksam i början till nya frisyrer.
Och första gången på väldigt länge jag gått upp innan Johan på morgonen! Så jag var uppe och städa, tog en promenad i solskenet med Jenna och nu plockar jag & fixar lite mer. Måste göra plats i vardagsrummet då jag ska till Ikea imorgon och hämta två fina sittmöbler.

Barbra Streisand, woo woo woo woo

Januari månad har bara sprungit förbi, minns knappt var jag hållit hus under den här tiden.
Sista veckan nu och kommer ha fullt upp hela veckan, mycket att ordnas bl.a. Är en väldigt efterlängtad helg nu på lördag som jag är extremt taggad till. Blir tjejkväll/ost&kex-kväll/inflyttningsfest här! Har inte varit ute på några helger nu så känner att jag måste ut och dansa lite! Guu vad jag längtar!


vitt bord

Blir inte så mycket skrivande då det tar väldigt lång tid att skriva med endast en hand.

Hittade det här bordet på En bulle i ugnen's blogg, då hon använde det här bordet och bara målade vitt.

Så jag tänkte nog sno hennes idé där, för har ett nästan ett exakt brunt bord hemma i Storfors som jag nu funderar på att slänga in i vardagsrummet! Det behövs lite saker i hörnen bl.a.




Förberedelser

Nu har jag dubbel-duschat (desinfekterat mig) inför morgondagen. Mitt hår är stenhårt och jag känner mig snustorr, men får inte smörja mig eller något. Imorgon är det samma visa, måste göra en till dubbeldusch och får inte äta något på 6 timmar fram till kallelsen. Dvs jag får inte äta efter kl. 6,30. Får endast dricka 2dl vatten 2 timmar innan. Måste bädda rent och ta ett kvällsmål snart, typ gröt. Inge smink/krämer, smycken etc.

Nu undrar jag. Har sköterskan som gav mig listan missuppfattat att jag bara ska göra ett litet snitt på handen?

i don't have a shit to do

förkyld = svullen näsa & påsiga ögon.

Hade glömt vad tråkigt det är att vara sjuk. Finns ju ingenting att göra än att sitta vid tv:n.
Fick sjukanmäla mig till jobbet imorgon med, förlorar pengar ju! Jäkla sjukdomar, tänk om jag vore immun.

En riktigt fet smäll fick jag i bakhuvudet nyss också när jag råka slå upp huvudet på köksskåpet. Trodde hela huvudet pajjade först. Där låg jag på golvet med smärta och trodde jag skulle dö typ. Och Johan har åkt till Jocke och lämnat mig själv i någon dag.

Den här dagen har med andra ord varit värdelös.

Don't stop believin'

Gått och blivit sjuk.. Det är väll typsikt. När jag väl blir förfrågad om att jobba lite vardagar (som jag helst vill), så kan jag inte. Måste ju försöka krya på mig tills torsdag, då jag äntligen fått tid för operationen på handen.

SNYGGT JOBBAT karlskoga lasarett, tog er bara ca. 6 månader att klämma in en sak som tar högst 45min på erat schema. Och efter det blir det inte jobb på några veckor. Kommer få en härlig inkomst i februari känner jag.

Påtal om något helt annat.
Hur nice är det inte att Journey kommer till Peace&Love i år! Vilken jäkla upplevelse!
Och.. Daniel Adams-Ray, Kings of Leon, Maskinen, Oskar Linnros, Foreigner, The sounds m.m!

Resten finns här. Det bästa är att de inte ens är klara än.
Nu känner jag ju att jag måste dit.

den tredje januari

.. jag vill kunna gå ut och ta långa kvällspromenader utan att behöva frysa ihjäl!
Kan inte allt bara smälta bort?

Nu börjar lägenheten äntligen se helt okej ut. Ska bara handla lite till vardagsrummet sen är det typ bara hallen kvar. Sen är det små inredningsgrejer som ska slängas lite hit & dit men det kommer ju med tiden.

I år blev nyårsfirandet ute i Emelie.K's stuga i granbergsdal! Inge dåligt ställe dom hade. Hade ju även beställt en klänning från topshop ca 5 dagar innan nyår som jag chansade med att hinna få, då det stod 3-12 dagars leverans. Hoppades på tur men.. Den har ju såklart inte kommit än! Så fick stressköpa en klänning inne i Örebro, den dög gott & väl.

Nu ska jag käka mer apelsin! Tar man en kan en inte sluta!


RSS 2.0