Putte i parken


Ikväll blir det Slagsmålsklubben, fy så bra det kommer bli!

Börjar nå mitt mål

Tv, äntligen kan jag se på efterlängtade program på tv! Och sitta i en underbar soffa och tända tak lampan i vardagsrummet här. Tänk vad man börjar uppskatta saker mer när man bott i en tom lägenhet. Nu är det bara en lite bättre säng och små saker som ska inköpas, men det får dock vänta lite. Behöver mina resterande pengar till PIP osv.
Johans far har även hjälpt mig med lampor och kopplat in datorn till Tvn så musik och film blir 100ggr bättre att se/lyssna på. Tackar Peter gör jag verkligen. Johan drog iväg till degerfors med sin friend så nu sitter jag här ensam.. och det innebär att jag har tvn för mig själv, vilket också innebär tvspel! So long!

Örebro

På måndag kommer mina kära möbler! Har spenderat dagen i Örebro på Ikea och marieberg med Johan och våra mammor. Det tog sin tid men det var de värt, för nu är jag ägare till en ny soffa, tv bord, soffbord, lampor och framförallt en tv! Äntligen kan jag slänga mig i soffan, slå på tvn och slänga i mig en massa godsaker. Inte än dock.
Känns hur bra som helst det här nu. Och tvn blev ett plus, blev att vi slog till på en 42" så film kvällar kommer det bli en hel del av framöver. Så nu är det bara vänta tills måndag, vilket jag galet kommer att göra!

Får se hur länge den där ligger kvar i kartongen. Måste vänta men vill icke!

7 juli

Sova ut var vad jag tänkte göra men det var inte så lätt efter att johan drog iväg runt kl. 8-9 när han skulle till körskolan. Så nu sitter jag här, hur pigg som helst och funderar på om jag ska ta en sväng till Storfors och överraska dom. Har inte pratat med varken mammsen eller pappsen på någon vecka, vilket är ovanligt så mycket som mamma ringer om ovärda saker hela tiden. Men här ska det diskas och fixas innan jag kan dra någonstans, så lika bra att jag börjar nu. Bums in i duschen!

Keri Hilson - Knock you down

3 juli

Det var min dag igår det. Tvätta, diska & städa. Hela dagen tog det också pga den stora disken och enorma tvätthögen. Men nu är det gjort iallafall och samma visa igen om några dagar. Det är tufft att bo själv, fast dock så bor ju Johan här också men diskat har han gjort 2ggr sen vi flyttade in skulle jag tro.

Var just påväg ut men såg att det fina vädret vände och det nu är blåsigt och svart på himmelen istället. Jag har en känsla av regn. Tusan.

RSS 2.0