27 juni

Hallu, kräftan här. Har blivit lite bränd i solen så min hud är riktigt jäkla röd just nu.. & det svider.
Förutom det så fixar jag mig för ikväll, blir att vara med Jenna m.m ikväll och senare dra till statt. För en gångs skull känner jag mig lite mer taggad för att dra ut till statt, så det blir säkert ruligt.

Hade även besök av Emelie och Marina igår och ja vad ska man säga.. Ni är speciella. Positivt alltså.




Anyone who wants a cookie?

I'm back!

Internet, jag har fått internet! Nu har jag kommit ännu ett steg närmre med att få klar lägenheten. Har redan gått mer än en månad sen jag flyttade in och ingen inflyttningsfest har blivit av än. Till skillnad från Johans kompis som flyttat hemifrån idag och har inflyttnings fest, idag. Men ska försöka skaffa hit lite möbler nästa vecka så får vi se hur det går.

Och under den här tiden som gått så har det hänt en hel del, men det ända jag fått med på bild är nog Johans student, fast knappt det. Blev inte så mycket bilder med min kamera. Men det var en riktigt trevlig dag som började hos honom och slutade glidandes i en limo påväg till statt. Men slänger in några sen får det räcka för idag! Emelie och Marina kommer förbi sen så måste in i duschen osv.


8 juni

Dator! Hade hänt en hel del nu efter att jag inte använt datorn på ett tag men nu är jag med igen. Johan måste fixa lite till studenten idag & imorgon så vi åkte hem till honom nu. Slipper även laga mat & diska. Bra gött.

Tänk vad mysigt man kan ha i en tom lägenhet. Trodde det skulle bli en katastrof men det är hur bra som helst. Inga lampor har vi inskaffat än i lägenheten så blir att det står värmeljus i hela lägenheten när det blir mörkt och möbler är det snålt med. Men jag stortrivs. Ska in nu till veckan och köpa en tv som vi tittat på och snart blir det även köpa soffa and so on. Vi drog in till Ikea nu i veckan och jag fick massa nödvändiga saker av Johans familj i present och jag får tacka så mycket! Det här kommer bli mer än bra. Bilder kommer in när jag fått mer ordning på stället. Får se när jag skriver mer härnäst. Ha det bra så länge!

Och marina, för att svara på din fråga. Ska skaffa lite möbler innan det blir fest där. Sen du!


Hej då Storfors

.. och Hej Karlskoga!

Snart drar jag in till Karlskoga och lämnar lite grejer och hämtar min nyckel!
Ska bara få in lite möbler också, sen är den klar att användas. Underbart.

RSS 2.0