ha ha ha



Kan inte säga nått annat än Stackars flicka. Det är ju Johan Palm för tusan! SKÄMS!

Nu vankas det juletider.

Hela veckan borde vara en enda lång helg. Så fruktansvärt skönt att vakna precis när man vill. Att vara hemma i Storfors gör det hela bättre. Eftersom jag inte är ofta och hälsar på gör dom det till en stor grej att jag är hemma.
Julstämningen börjar komma nu också. Julpynt åker upp och granar överallt. Granen inne i mitticity gills ju dock inte eftersom den satte dom upp för nån månad sen. Tidiga i Karlsta'! Fast inte hos Heidi däremot. Det enda julpyntet hon har överhuvudtaget just nu är en adventljusstake på bordet. Mer kommer väll hoppas jag.

Börjat fundera på att pendla ett tag från Storfors faktist och istället stanna hos Heidi nån dag i veckan. Blir nog hämta lite saker i Karlstad nån dag eftersom jag dragit dit alla mina saker. Ska passa på att leta lägenhet som en tok. Kanske hittar en där nån vill flytta ut omgående så jag får eget place innan nyår! Får tänka positivt.


Gårdagen slutade för mig, emelie & caroline hos Kim som
hade nyss kommit hem från DH. Skulle se vad som hände
där och vi fick syn på hans ps3. Nördade en hel del.
Sist provade vi Little big planet. Jävligt kul faktist..
Iallafall när man gjorde fel och dog hela tiden.
Tillslut tröttnade vi på att börja om så sluta med att vi designat
ett helt rum, även varandra, med klistermärken och allt
från bävrar till sladdriga ben.
Såg sen att klockan var snart 5.00, så blev att säga hej då till Kim och dra hem.



Måste tillägga att min sladd till digitalkameran gömmer sig för mig så jag kan inte lägga in bilder. Men det kommer.


Pink - Sober



Fredagar i all ära!

Storfors-helg, hela helgen. Och den börjar bra.
Höll på att äta kvällsmat med mamma&pappa. Och en stund blev Johan samtalsämnet och ett bra tag efter frågar pappa, fast han har frågat och pratat om honom, -Vem är Johan?
Jag kunde inte hålla mig för skratt, och tror jag slutade skratta för några minuter sen. Fått hört mamma ropa och frågat vad det är som är så kul. Det är inte alltid lätt. Fredag idag, en mycket lugn fredag. Blir snart dra och kolla på match skulle jag tro. Om det är nån sevärd match vet jag icke, men det märks. Bara dra därifrån annars.
Morgondagen blir att träffa Caroline som det känns att jag knappt träffar längre. Råkade träffas av en slump på bussen i eftermiddags. Hade lite kul åt det eftersom hon satte sig i sätet brevid mig, men ingen av oss såg den andra. Efter en liten stund hörde jag någon säga Hanne? , och där satt hon. Hann ses några få minuter iallafall :)

Nu blir det ut med Emelie & Sofia. Dom hade godis!

Greetings från Kalmar

Varit här nere i Småland sen i fredags och imorgon är det dags att dra hem till Karlstad igen.
Har sett mycket av vad Kalmar har att bju på och hunnit vara med bror&syster hela helgen. Har varit mycket trevligt.
Men när vi åker hem nu igen är det samma visa igen.. Schoolis och fortsätta försöka ställa allt till rätta inom skolan. Får se hur jag lyckas med det.
Och föressten. Jag är pro på Guitar Hero nu ;) Jag tycker att spelet är beroende framkallande för varken jag eller Heidi ville sluta spela. När man väl kommer in i de är det som att bli hypnotiserad och tittar man t.ex. på mattan eller nån tavla efter så rör sig allt man ser. Nästan som att man fick abstinensbesvär efter. Lite överdrivet kanske.
 

Fick även två favorit låtar med Aerosmith
Dream on & Beyond beautiful

Men nu blir det sova pyttelite, för vill sova hela långa resan till Karlstad. Blir lite omväg för vi måste åka via Sthlm.
Men är jag trött och har musiken så går det utmärkt!
See ya at home!

Mattias pratar om min seghet att skriva det här inlägget och hans ord lyder
Jag klettrade upp i det her tredet, och när jag var uppe slog det mig att hesten inte är naken.
Det är inte det enda kan jag lova och han fortsätter prata om trädet på bilden. Så kan inte skriva mer för han distraherar mig.. hahah. ujuj

Kalmar eller Riddarstaden. You name it.

Befinner mig i Kalmar med syster hos våran bror Mattias. Aldrig vart hemma hos honom här nere så det var på tiden.
Vi kom hit igår och vi åkte buss hela vägen från karlstad. Bussresa från klockan 10.45 till Kalmar station 21.00. Inkl bussbyten. Inte det härligaste kanske. Men fördrev tiden med att sova och lyssna på musik. Klarade mig hela vägen på det förutom den sista timmen då jag visste att vi snart va framme, så fick överenergi och tog ut den energin på Heidi som satt i sätet framför. Skräll. Mattias mötte oss och vi tog taxin hem och tog det lungt eftersom vi var ganska halvdöda jag & heidi.

Denna dagen började med att jag & heidi vaknade innan Mattias, så tänkte jag att vi skulle vara lite snälla och fixa frukost när han vaknar. Så rostade mackor men glömde bort dom lite. Slutade med att brandlarmet gick igång. Det fick Mattias att vakna iallafall, så han vaknade perfekt i tid för frukosten.
Senare blev det fixa och dra ner till stan. Kollade runt lite och hälsade på Nils. Hämtade även tillbaks Guitar Hero så har spelat det en hel del nu. Och jag ska fortsätta direkt efter jag skrivit klart det här. För det giller jag!
Sen blir det nog chips&film. Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha iallafall!

Mattias har en tändare i form av en gris
som luktar fisk när man tänder den.

Datafreak no more.

Jag som var nästan databeroende sitter knappt nånting vid dator längre.
Men det är ju positivt iaf.
Och ännu en ny skolvecka och det tycker jag icke om. Tänkte nyss dra och skippa sista lektionen men emelie tvingade mig att stanna. Skitongen.
Fast lite bra ändå antar jag. Så nu sitter jag i skolan och fattar inte ett dugg av vad jag ska göra på den här lektionen. Får vänta tills Jens kommer tillbaks så får jag väll fråga han.
Men han verkar inte ha vidare lust att prata med mig.

Denna helg var massa gos.
Åkte till Johan och var där hela helgen. Jag tycker helger ska vara längre. Mycket längre. Dom går alldeles för fort så man hinner knappt med nått.
Och jag hoppas den här lektionen går fort så jag kan kila snart. Heidi är nere på stan och väntar på mig än tror jag. Blir köpa lite saker till ikväll & lite annat.

Där kom Jens, men han gick lite fort som han kom. Kåldolme.
blivit ett av mina nya favoritord.

 


KÅLDOLME

Fortfarande ingen dator, men går att nå mig på mobilen nu iallafall.
Har varit hemma från skolan i några dagar och det har det inte hänt nått speciellt direkt. Dagarna bara flyger förbi hela tiden. Roat mig lite med att retas med Heidi. Slängt mig på henne när hon skrivit och t.o.m viftat runt med en purjolök på henne.
Vad gör man inte för att få ha lite kul.
Men idag blir det träffa Emelie efter skolan och senare hockey med syster, Färjestad - Skellefteå. Skönt att det är nära tillbaks hem från arenan sen. Fördelen med att bo i Färjestad.
Självklart är det Färjestad jag hejar på

Och nu jävlar blir det förändringar. Efter att emelie skrev ett inlägg om att det är dags att skärpa sig så känner jag att nu är det fan på tiden. Jag klarar ju inte det själv har jag märkt, så nu hjälps vi åt tycker jag!

Storfors, Karlstad, Storfors, Karlstad..

Tog en tur till Storfors för att lämna lite saker och samtidigt hämta det jag glömde sist, så passar på att skriva ett litet inlägg när jag ändå har tid.
Dirket efter jag kom hem så ringde mamma och sa bl.a. att skolfotona hade kommit.
Och självklart blev gruppbilden nästan precis som fjolårets! Står längst upp i hörnet och ser mongo ut.
Men pappa var positiv och jag kunde inte sluta skratta.. "Ni är fina flickor du och Heidi... och mattias"
Trevligt att hälsa på hemma då&då.
Men nu blir det tillbaks till Karlstad! Sitta och vänta i Filipstad ca. 1 timme på Karlstad bussen också.. Cant wait!

Och problemet med Heidis dator har dom fortfarande inte löst så verkar som att det blir köpa en ny istället om ett tag.



Extreme makeover

Jag bestämde mig för att göra om min blogg lite.. Och det slutade såhär.

Erskänn att den ser porrig ut? Jag vet fan inte hur jag lyckades med att få den porrig.
Antingen är den den röda färgen eller så är det den lilla kaninen i headern. Marina håller iallafall med mig om det.
Men det ska jag ändra och den kommer bli grym! Fast inte nu efter jag har krånglat med att få den såhär, Porrig. Inte med flit dock.

Helgen tillbringar jag i Storfors. Kanske tar en tur till mongo också, men inget planerat än så får se. Förstår inte ens varför jag ens åker hit.. Familjen & folk antar jag. Men i fortsättningen tycker jag att alla åker in till Karlstad istället! eller nått.

Godmorgon, goddag, godnatt.

Börja blogga i skolan, nejru. Bara idag.. och kanske nån dag mer.
Det kommer inte bli många inlägg på ett tag gissar jag på.
Datorn är på inlämning för den fattar inget. Tangentbordet och musplattan vägrar fungera.

Och jag ska verkligen inte gå upp klockan 5 på morgonen. Det är onormalt för mig.
Sov hos emelie i kga inatt så då måste man ju åka äckligt tidigt på morgonen. Förstår inte hur du orkar ;o
Men igår blev att få in mitt mongo till Bråten, så vi var först ute lite och sen drog vi till Emelie och kollade på Andra avenyn bl.a. Förstår mig inte på den serien eftersom jag inte följt den.. Senare drog han och vi följde Filip&Fredrik om Presidentvalet, fast inte hela natten dock. Men helt rätt president blev det.


Och nu sitter jag i skolan och låtsas jobba lite samtidigt som jag blir bländad av solen och har känslan av att mitt huvud är påväg att flyga ner i tangentbordet bara för jag är så jäkla trött. God natt eller nått.


Just so you know.




Min dator i Karlstad är knasig, så jag har inte kunnat skriva något..

Skriver nog ner lite när jag får tid & lust :)


Jag ser det snöar, det var väll roligt? .. naj

Säger det på en gång. IDAG ÄR DET MARINAS FÖDELSEDAG!
nästan.. klockan har ju dock slagit över 12, så ny dag.

Vaknade upp imorse i degerfors hos Caroline (där det är massa gosiga hundvalpar) efter att ha spenderat dagen innan i Örebro och dfs. Blev att gå på stan och se Highschool musical 3 på bio, för andra gången. Men den är värd att se mer än en gång.
Efter att sprungit runt där så blev det tillbaks till dfs att träffa korvjävel & mitt mongo.
Men nu gick jag bakåt så nu vänder jag tillbaks det hela..
Blev att åka hem från dfs och fira Marina.
Emelie och Caroline fixade tårtan. ..som jag också skulle ha hjälpt till med men jag är ju så fruktansvärt seg enligt emelie, så jag hann inte göra mer än att sätta lite godis på sidan av tårtan.
Sen blev det pizza, pyttelite tårta, Filipstad, titta på A-lags match i innebandy..
Träligt för tyskarna som åkte till Sverige och förlorade stort, 11-6.
Men nu blir de sova, karlstad, hem till syster och sist fira halloween hos jimmey!

TI Ft. Justin Timberlake - Dead and gone


RSS 2.0