28 april

Sådär, då var helgen slut igen och nu är det redan tisdag. Helgen har varit kanon. Blev att jag&emelie åkte till Kil i Lördags på fest och jag hade riktigt roligt kan jag säga. Hoppas det blir något liknande snart igen. Det var lite små häftigt med skidbacken utanför, och jag hade bestämt mig från början att innan jag åker därifrån ska jag ha åkt med en pulka i den backen, men det glömde jag ju såklart bort. På natten däremot var det inte lika kul, för jag sov på ett bord och emelie på en stol brevid, kallt var det också. Men det spelar ingen roll, kvällen var kul och det är de som spelar roll. Så på söndagen åkte vi hem till Storfors med Linus&Fredd. Stannade inte hemma länge för skulle till Johan påengång. Vi fixade chaufför, åkte in hit och här är jag än. Har tagit paus med praktiken för att jobba med några ämnen hemma. Blir även byta praktik plats framöver så. Men imorgon blir det andra bullar i kga! Men får se vad vi hittar på idag, jag får väll försöka sysselsätta mig tills de kommer hem igen. Blir nog sätta sig ute och försöka läsa ännu mer ur min tråkiga bok om en snubbe & en pärla. Ha en bra dag!

Hanne & Heidi.

Sådär ja, är hemma igen! Kom dock hem igår eftermiddag. Har varit hos syster i Karlstad sen i onsdags. Vi har varit ute så mycket som möjligt, haft mysigt och även tagit en tur till Ikea. Har småhandlat lite där men mer kommer det bli framöver! Min mobil har även lagt av helt och hållet så nu är den på lagning, så har en stenålders mobil för tillfället. Så alla nummer och så har försvunnit. Så vänner, skicka gärna erat nummer på sms. Får se hur lång tid det tar innan jag vant mig vid den pyttelilla skärmen och de jobbiga knapparna..
Och tänka sig, klockan är 9.00 och jag är uppe. Jag som borde sova vid den här tiden. Är dock vaken för att jag somna hos Emelie igår och orkade inte gå hem, så jag gick kl 7.00 imorse från henne innan dom skulle åka iväg. Så har ätit frulle med mamma och suttit ute lite, men nu blir det sova lite mer tror jag faktiskt. Kommer vara halvdöd hela dagen annars. Ni säger godmorgon och jag godnatt.


Ny header

Det är knappt roligt att göra dom längre. Tänkte att jag kunde göra en ny pga den gamla bilden på den förra bl.a. Men alla jäkla koder och ändringar hit&dit är bara jobbiga, så nu fick det duga. Blev nästan arg i slutet. Får bli en ny och bättre en annan dag. Nu tar jag en paus och hittar på något borta från datorn.

The boy in the striped pyjamas



När jag ska kolla på filmer själv, så somnar jag jämt efter halva. Samma hände sist med den här filmen. The boy in the striped pyjamas. Så bestämde mig att kolla klart på den med mamma förut och fy tusan vad sorglig. Jag gillar inte såna filmer, blir att jag får dåligt samvete efteråt. Fast jag inte borde få. Men det utspelar sig mitt under Andra världskriget. Jag tycker att den är sevärd. Så nu blir det kanske en film till sen sova lite, för imorgon är det mycket som behöver göras klart!

20 april

Har inte haft tid att skriva, säger det på engång.
Jag och Heidi åkte in en sväng till kga i tisdags. Vi käkade på kinan & kollade runt lite och sen finns det inte så mycket mer att göra. Så jag fick idén att vi kunde åka ut till Johan och överraska honom eftersom han inte gjorde något hemma. Tyckte det var en kul grej, så vi tog en taxi och dök upp ute i östervik. Fast jag ställde massa konstiga frågor innan vi drog dit så han listade ut lite att vi nog skulle dyka upp. Fast tror ändå han blev lite paff när han såg oss gå där ute. Vi gjorde lite allt möjligt. Gick ut, kollade tv och Heidi fick träffa hans familj osv. Så runt 21.00 skjutsade vi Heidi till busstationen och jag stannade kvar. Så har varit hos Johan hela veckan och har inte haft lust att sätta mig där och skriva, därför det dröjt. Johan kommer såklart före bloggen. Och där har det varit mysigt såklart! Har grillat, åkt hit&dit, vart till storfors & hämtat grejer och slöat osv.

Blev även fest i helgen, i molkom faktist. Blev bestämt i sista minuten att vi skulle dit men det blev lyckat. Massa storforsare och andra bekanta var det med där så det blev riktigt kul faktist. Jag tog inga bilder jag men Josefin fick en del.
Efter festen hoppa vi på bussen till Karlstad, kom fram, såg att statsbussen skulle gå om 6min, skynda oss till Sibylla för att jag och jimmy var äckligt hungriga, skynda oss tillbaks men såklart hade vi missat den precis. Men det var värt det. Mums. Så blev taxi hem till Heidi där vi tre skulle sova. På morgonen när jag skulle upp och hämta vatten såg jag Heidi i köket som precis hade kommit hem. Jimmy låg ju i soffan i vardagsrummet, så vi drog med han in till oss så Heidi fick tillbaks sin soffa. Klockan var knappt 8 på morgonen men det gick inte att somna om, så blev prat&skratt och senare åkte Jimmy hem med en strumpa mindre. Jimmy, vi hittade den förresten. Och ett tag efter det drog jag och Johan in till donkan och käkade, sen hoppade vi på bussen till kga. Blev en mysig lördag, grillade osv. På söndagen skulle Johan iväg och spela fotboll, så jag hängde med Jenna&cissi på en biltur i dfs. Glass, car chasing osv. Men nu har jag lite bråttom, måste tillbaks till praktiken. Fick stress skriva i slutet där. hähä. hajhaj!



Lånade bilderna av Josefin :)

13 april

Nu blir håret yttligare lite blondare för att Emelie lägger just nu i färgen i slingorna. Känner mig förövrigt riktigt stilig i hättan, ser lite små rockig ut ju. Har varit påväg att skriva dom senaste dagarna men sen har jag insett att jag inte har en jäkla aning om vad jag ska skriva för att det isåfall kommer låta dötrist, så har skjutit fran det hela tiden. Men nu när jag ändå inte kan göra nått annat än att sitta och vänta på att hon lagt i färgen klart så kan jag lika gärna skriva ett inlägg.

Påsken flög förbi, inget mer om den. Barn kom, godis fick. Promenader har det blivit för fullt. Gått som aldrig förr! Okej, tog i lite men vi har gått riktigt mycket faktist. Har varit ute så mycket som möjligt helt enkelt. Vädret i förrgår var ju underbart och hoppas att det blir fler fina dagar i veckan. Och imorgon blir det åka in till kga med syster och kolla lite, säger dock inte vad vi ska kolla! Nu ska jag fortsätta göra ingenting.


Tore var riktigt klantig men lite små söt i Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show.
Bilden är från -07 när FCZ spelade mot Alkvettern.

9 april

Då var jag hemma igen! Det var meningen att jag bara skulle stanna den helgen hos Johan men tog mitt lov den här veckan istället så jag kunde stanna längre. Tills idag dvs. Så nu har hela mitt lov gått nästan men jag är mer än nöjd. Vi har gjort lite olika varje dag, mest umgåts och haft mysigt.
När jag kom hem så mötte Heidi upp mig och vi tog en liten promenad. Efter det har det inte hänt mycket, såg på Twilight igen. Dels var det mest för att Heidi inte sett den än och hon ville se den. Äckligt braiga film. Så nu tror jag bara att jag packar upp lite och sen går och sover, känner att det behövs. Det var allt från mig idag. nattinatti.

Im walking on sunshine!

Solen skiner och då blir jag glad! Så ska ut i solen alldeles strax igen och schteka lite. Hade ingen praktik idag så har bara gjort lite vad jag vill. Måste även sätta mig ner och planera veckan så det blir rätt nu också.  MEN datorn kan ju dra dit pepparn växer för nu är det solen som gäller! Känner mig stressad ut när jag vet att den är där ute och väntar på mig.. Så nu springer jag iväg! CIAO. Kom igen nu anders, ring!

Beyonce - Halo

RSS 2.0