31 januari

Sitter här hos Emelie mätt & belåten. Käkade nyss pizza och tittade på körslaget, den ända anledningen till att jag kollade var för att det var final. Just nu går hon runt och sjunger/skriker, "Du måste finnas, du måste! Jag lever mitt liv genom diiiig!" Och så har hon hållt på ända sen igår.. Börjar ju tröttna lite faktist. hähä. Så emelie, ge daj.
Nu blir det ut på en promenad, ciao!
Kollar även igenom gamla bilder som hon har, och fyfan va ful man kan vara ibland. ojojoj.


Några stycken på mig&emelie genom åren som gått.. Riktiga puddingar, eller hur? Rauuwr.
Jag vet att ni gillar min oerhört snygga pose på den första bilden.


Jo, som jag sa. Riktigt fula bilder fanns det.
Hanne som Ronald McDonald! Yeah baby.

Emelie & jag, vi är goda vänner

Jag bara åker runt i cirklar. Nu är jag i Storfors men stannar bara inatt. Tror jag. Men det är kul att inte vara på samma ställe hela tiden. Var hos Emelie igår till idag så blev att vi gick upp redan kl. 4.45 imorse för att åka till skolan från Karlskoga. Inte min grej, inte min grej. Eftersom jag inte har så mycket att göra i skolan nu så hängde jag med dom och filmade, fast jag gjorde ju dock så mycket som ingenting. Det var någon snubbe som höll föreläsning om sex osv. Han gjorde det hela roligt iallafall med sina skämt. Senare började dom klippa ihop filmen & allt till det, och det går ju inte fort kan jag lova, så jag och emelie började ta kort. Kom tyvärr inte åt systemkamerorna för dörren dit var låst, så vi tog med min digitialkamera!
Inte samma bra kvalitet direkt så vi ska ta lite bättre bilder imorgon med deras kameror istället.

Här är några


Jag och min käre vän Emelie. Hon har det där lilla extra! :)


.. och STORT Grattis till Pappa som fyller år idag!



27 januari

Jag är lite hit & dit.. Men nu är jag här, i Karlstad. Och jag har varit hos Johan, ja. Är inte inne på bloggen där så blir inte att jag skriver förens jag kommit hem. 
Idag gjorde vi något annorlunda, vi tog en lång promenad! Det händer inte ofta kan jag lova. Och jag låg på backen ett antal gånger och hade snö lite här och där. Min kondition är ju inte den bästa längre heller.
Snart ska jag börja packa lite för imorgon ska jag med Emelie till Karlskoga. Vi är i tid och ska kolla sommarjobb och lite annat. Ska försöka uppdatera oftare och vara mer pratglad, men inte just nu. Vill bara in i duschen, packa och sen sova.
Jag är så äckligt orolig just nu..
ciao ciao.

There's this thing called Fredagsmys..

Jag och Heidi har varit mycket busiga. Har ätit massa, massa onyttigt idag. (Vi har bestämtt oss för att vara nyttigare). Jag, Heidi och Markus var iväg till bergvik och storhandlade, massa käk & grejer på Ikea. Så nu ikväll, när vi visste att det fanns massa fika, så gick det verkligen inte låta bli. Mumsade i oss massa medan vi tittade på The longest yard som gick på tv. Jag tyckte den var riktigt bra faktist, Adam Sandler var ju med så. Fast filmen var nästan mer seriös än komisk ändå. Blev även att jag fick ryck och färgade håret, äntligen, blev en "mörk gyllenblond" nyans som det stod, med lite ljusa slingor.
Hade tänkt åka till Storfors idag men hade inge vidare lust att dra dit. Så jag och Heidi tänkte att vi kunde ha lite fredagsmys idag & att jag imorgon drar till Johan och är där vetintehurlänge.

Ha en go helg och grattis till Dick som fyllde 20år idag!


Natten är ung

Det är något i Storfors som håller mig vaken och vägrar låta mig sova! Hur länge jag än försöker är jag lika pigg som när jag la mig och om ca. 3 timmar ska jag upp och fixa. Jag verkar inte bli tröttare heller så jag får väll fördröja tiden och hålla mig vaken tills dess. Det positiva är ju isåfall att jag inte kommer försova mig.
Blir att jag drar till skolan imorgon, måste ju träffa min mentor och prata lite med henne. Hur det går, det märks. Lika bra att jag tar tag i det nu så är det äntligen gjort. Jäkla skola, usch! Ska gå dit imorgon och välta hela skolan. Jag tror, att jag kan om jag vill. Som Peter Pan skulle sagt; Just believe Hanne! med en häftig brittisk dialekt också.

Och förresten, vem vill inte ha en tshirt med en Lesen apa med gröna skor på? Ingen dålig idé va? Kanske blir att man går runt i såna i framtiden. Kim&Emelie gilla den iallafall!

19 januari


Men gud va trevligt. Det snöar! .. Nej, inte trevligt.

Jenna&Totte är och jobbar och Johan är iväg och representerar IP programmet för 9or, så här sitter jag helt ensam hemma hos henne och väntar på att Johan ska komma tillbaks och göra mig sällskap. Han var här en liten stund förut men den stunden varade inte länge. Han skulle bara prata hos två klasser till, så nu när han kommer tillbaks drar vi iväg och köper något fetigt till käk.
Skulle åkt hem igår igentligen men det var ju för äckligt jobbigt och sätta sig på en buss som går sent för att senare komma fram när det är en ny dag. Usch naj, så jag stannade här inatt och istället drar jag till Storfors idag. Så äntligen får jag träffa Emelie igen också! Har varit så mycket med Johan och bara virrat omkring så har inte lagt ner tid på så mycket annat. Men ska ändra på det lite nu. Kommer väll bara ha tid framöver antar jag.

Nej, reklambudet skrämde precis skiten ur mig när det small till i dörren. Det var droppen, nu drar jag till tvn och väntar på segot så får mysa med mig själv tills han kommer.

 


Johan & Thelma.
Igår fick vi passa den lilla sötsaken medan hennes mamma blev klippt.

Hemmakväll med massa gosaker

Blev aldrig att jag åkte idag så det blir av imorgonbitti istället.
Blev istället att jag och syster tog en hemmakväll. Hon föreslog att vi skulla dra till norrstrand och köpa Ben&Jerry's glass. Jag vägrade gå dit men gick med på att hänga med om vi tog statsbussen. Trött i bena, ja. Blev att vi även köpte chips&dipp och lite käk, så vi har inte varit speciellt nyttiga kan jag lova.
Glassen, Ben&Jerry's finns i massa smaker men dom jag smakat än så länge är Strawberry cheesecake, Cheesecake brownie och Chocolate fudge brownie. Dom kostar dock 50kr styck så det är ju inget man unnar sig varje dag direkt. Dom finns på vissa mataffärer. Favoriten, Strawberry cheesecake är iallafall godast. "Jordgubbscheesecake-glass fylld med massor av jordgubbar och ett virrvarr av krossade kakor."  Man kan ju inte låta bli att bli sugen efter att ha hört det, eller hur?
Efter att vi har gottat oss klart snart så måste jag komma igång och röra lite på mig. Ska försöka få med Heidi också.


Påtal om inget.. Jag gillar inte den här datorn. Jag kan varken lägga in bilder, lyssna på musik eller gå in på vanliga msn. Det går ju självklart att fixa men eftersom det kusinens dator så vill jag inte ändra och installera en massa. Och internet är äckligt segt och jag vill bara bryta sönder tangentbordet i två delar. För dom som ville veta alltså.
CIAO

Jag är lite till&från.

NOW i'm back in Carlstad. Blev att jag stannade en dag till hos johan så.. Ska dock åka till degerfors imorgon igen och stanna hela helgen så blir bara vara hemma ikväll och imorgonbitti. Snart flyttar jag säkert dit och stannar där. Fast det skulle jag inte ha nått emot. hähä. Efter jag kom hit till Heidi har jag bara tagit det lungt men ska snart köra dans spelet igen. Det är ju så fruktansvärt kul och kommer nya låtar hela tiden. Jag har även kanske bestämt mig hur jag ska göra med skolan och annat som har med det att göra. Men det tar jag inte upp här. Kommer väll fram senare hur det blir. Allt kommer lösa sig och jag kommer alltid gå min egen väg och göra mina egna val. Gjorde misstaget att lyssna på mina lärare i fjol men det kommer jag inte göra om.
Nu blir resa sig från golvet, som jag måste sitta på för ser inte vad det står på tv-skärmen annars, och börja dansa litegrann. Tack&hej!


13 januari

Då är det bara att vänta på att klockan ska bli 15,45 så drar jag härifrån Karlsta'.

Ska åka till Johan och vara där tills imorgon kväll. Får se vad vi hittar på för kuligt. Just nu sitter jag här med syster som också ska åka in till stan snart, fast innan mig.

Har förövrigt ont i benen faktist. Jag och Heidi spelade Dancing Stage ett bra tag igår och det är riktigt jobbigt kan jag lova om man tar låtar med tempo. Jag har bestämt mig för att kunna klara av låtar på expert, men det får ta sin tid.
Och Heidi vill inte att jag ska åka faktist, hon tycker om att ha mig här sa hon. Hon kan vara så snäll ibland. hähä.
Men nu ska jag packa klart och dansa lite mer tror jag.





Ha en bra dag, det kommer jag ha iallafall.

 


Göteborg

Då var man hemma igen då. Jag kom hit till Karlstad för några timmar sen så har inte kunnat skrivit något under helgen. Åkte till Göteborg på fredag morgon med Johan, Jenna, Totte & Wilma för att titta på Disney on ice. Wilma som skulle se då. Drar en liten sammanfattning.
Först blev det till hotellet som var riktigt snyggt fakitst. Drog ner till stan och käka efter det, riktigt jäkla dyng gott. Jensens bøffhouse om jag minns rätt. Inge shoppa blev det, borde ha passat på när man ändå var där men hade varken ork eller lust då faktist. Så vi drog tillbaks till hotellet, men hann inte vila så länge för skulle dra nästan på en gång, för vi skulle gå upp till Disn.. blabla. När man lämnat biljetten och precis klivit in där så kunde man nästan kolla rätt över till andra sidan, kan ju säga att det var rätt mycket ungar där. Så sött så. När allt började så tittade jag och det var helt okej. Sen började jag känna hur ögonlocken drog ihop sig och jag fick sitta med uppspärrde ögon bara för att orka se mer. Och jag var tydliligen inte ensam. Jenna hade suttit brevid Johan och gjort precis detsamma. Men jag piggna till och det var en fin show och Disney låtar är alltid kul att lyssna på. Tänkte ju dra en liten sammanfattning men den blev visst lite längre än vad jag trodde.
Lördagen går fort iallafall. Vi drog på stan, hoppade på tåget, kom fram till degerfors och började fixa oss, drog ut, drack, johan blev full och det var kul, åt pizza sen tillbaks till Jenna och sov. Sen blev det film/slappis dag idag. Åkte någongång på kvällen där så blev att dra till Heidi pga skola imorgon och här sitter jag nu. Hon har lånat dator av kusinen och kopplat till datorn så jag ser inte riktigt vad jag skrivit så ignorera stavfel. Det var den helgen och den är alltid lika bra med min Johan! Fick dåligt med kort, runt 3st tror jag. Lite ovärt men lägger kanske in när jag kommer hem.
Och nu orkar jag inte skrivia mer för fattar inte ens själv vad jag skriver längre. Och ska jag nog ta mig till skolan imorgon också, så får vi se hur fan det ska gå. Take care.



7 januari

Bara för att det kan vara så jäkla roligt att åka buss med emelie till/från skolan ibland.

Kul dag i skolan. Missade första lektionen sen hade jag inga fler lektioner. Värt.
Blev att jag bara sov runt en timma inatt så jag var helt död när jag kom hem. Blev att jag tog det lite lungt. Lite väl lungt kanske eftersom jag somna till där ett tag. Så nu måste jag ta tag i packningen så allt är klart, sen blir det åka till Johan imorgon. För tidigt på fredag bär det av till Göteborg. Har dock ingen aning om vad vi ska göra, vilket hotell vi ska vara på eller något sånt. Men har dom koll så är det lungt. Det jag vet om är att vi ska kolla på Disney on ice iallafall. Deras 9 åriga kusin Wilmas julklapp. Blir nog så trevligt så!
Kommer säkert inte ha dator fram till helgen, så blir en sammanfattning när jag kommer hem igen.

Ciara - Never ever

Sista dagen på Jullovet.

Imorgon blir det back to school. Fyfasen va tråkigt. Lovet har gått alldeles för fort ju. Jag hade så stora planer för hela lovet men jag hann med knappt hälften. Det blev ett lyckat nyår iallafall, det är huvudsaken. Men den här veckan är bra planerad iallafall. Skola imorgon som vanligt sen kommer jag tillbaks till Storfors igen. Då blir det packa & ha sig.

När jag vaknade så låg jag där som en slagen hjältinna, som Tomas sa. Blev ju att jag la mig kl.8 imorse så inte konstigt att jag sov så. Var ju inte beredd på att dom skulle klampa ner i källaren heller. Så blev fixa sig lite snabbt och just nu fikar vi här nere. Men nyss kom dom in på nått tråkigt samtalsämne så jag gick därifrån en liten stund. Rivna hyreshus, kaminer, paraboler och Bengans hus. Det är inte alltid kul att lyssna på vuxensnack. Ska fortsätta vara social med dom nu och käka massa vindruvor.

Femte dagen på det nya året.


Gud va kul, tänkte jag. Nu är äntligen min film klar!
Sätter mig bekvämt, hämtar chipsen och slår på den.
Och efter en stund klarade jag inte se mer för det visade sig vara en skit film.

Vill ni se en bra film, kolla inte på den.
Är ni påväg att kolla på den, släng den.

Disaster movie. Namnet stämmer ju bra. Nu kollade jag ju inte på hela, men ska en film vara bra så ska man inte behöva tvinga sig själv att fortsätta kolla. Blö.
Nu måste jag hitta ny film och allt. Men en annan bra film som johan visade mig, The benchwarmers, den är värd att se. Den ni, den får 5 av 5 toasters!

Och nu hittade jag film, Niko får det bli!
Har inget mer att säga nu så.. god natt.



HanniBanni med sin Bunny,
fast utan sin Honey..

"you are high as a fucking kite"

Om man går en jävligt lång sträcka när det är runt -20°
och skrattar&pratar så all luft man andas ut hamnar i ansiktet, då blir man frostig i halsduken, håret, ögonbrynen och ögonfransarna.

Trots det kalla vädret gick vi den långa vägen och köpte först godis sen fortsatte till Madeleine&Malin. Blev att vi kollade på en till film, 100 feet. Och det var en skräckfilm. Och jag gillar INTE skräckfilmer. Men när den var klar så blev det Pineapple express. Och den var mer min smak! 4 av 5 toasters.
Efter filmerna så bärde det av hemåt.. i kylan.
Såg ut som en snögubbe när jag kom hem.
Hann tyvärr inte få med mina vita ögonbryn och ögonfransar på kortet eftersom det mesta smälte bort så fort jag kom innanför dörren.
Meningen att man ska se på bilden men.. det var en rolig syn kan jag lova!

Förresten.. Pineapple express, visade sig vara helt sjuk film.
Och det var de som gjorde den så jäkla rolig!

Lite happyface.

Godmorgon borde jag säga nu, för jag vaknade alldeles försent idag med. Var med emelie igår tills morgonen nästan så det förklarar det mesta. Vi tittade på en film som bara var konstig och vi vill inte kolla på någon konstig film så vi stängde av den. Så idag ska vi ge filmen Pineapple express en chans. Nu är det bäst för den att den är bra också!
Och nej, jag är inte glad för tillfället. För på onsdag blir det samma skit igen. Skolan. Den kan ju ta sig någonstans.. Jag har inte en gnutta energi&lust kvar eller minsta hopp om att jag klarar av den. Vet verkligen inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska göra. Får fortsätta försöka men känns som att jag redan börjat ge upp.
Himla negativ jag kan låta ibland.
Kan ju istället nämna något lite positivt, att vi nog drar och köper godis till filmen sen! OHYEAH. Lite ironi. Och något annat jätte kul kan jag berätta också. Om 5 dagar drar jag, goding och hans syster m.m till Göteborg! Ska bli ruligt. Vad vi ska göra får ni höra då.. Titta vad positivt.
Nu blir det fixa lite, sen bär det nog av till emelie ganska snart. Men nu fick jag precis reda på att vi ska upp till Madeleine och kolla på filmen istället. Så nu blir det gå långt i kylan.
Nästan -20° ute.. äckligt kallt.

Nyårsafton!

Då var det alltså år 2009 nu och jag är mer än nöjd.

Nyårsafton är ju för härlig, stämningen och alla happyfaces. För mig blev det fira denna dag i Karlstad med mina bästa. En viss person saknades ju dock.
Jag och Caroline började fixa oss tidigt och stackars Martin fick sitta och vänta på oss. Men han hade inget annat val så.
När vi var klara bärde det av till Sofia på fest. Kom mer&mer folk och vi blev allt mer taggade. Efter dans och ölspel så drog vi oss iväg till Färjestad till en annan fest. Då blev det ännu mer dans och humöret var på topp!
Klockan gick och den närmade sig 00.00 så vi alla hoppade på statsbussen in till torget. Massa folk som väntade in nya året. Klockan gick och sen hörde man jubel och raketer. 2009! Sprang runt och gav nyårshälsningar till främlingar och hittade sina egna bekanta i vimlet. Senare så blev vi allt tröttare i fötterna och vi begav oss hem.
Det börjar bra och så ska det fortsätta hela året också!



Jag som trodde jag hade kameran framme nästan hela tiden hade ju fel.
Så jag har inga fler att bjuda på.
Bilderna är från hemma hos Sofia och i väntan på statsbussen.
Vill ni se mer får ni kolla på Carolines & Emelies bilder.


Mina bästa! <3

RSS 2.0