you got me all wrong


30th of October

Blev en hel dag med caroline igår.  Upp vid 6 och då väntades en liten kulig bilresa, kändes dock som jag kom hem utan ryggrad efter ett antal timmar i bil. På kvällen blev det idol och den efterlängtade julmusten.

Idag är det lördag och ingen utgång för min del, då det väntas jobb imorgon. Har jag lärt mig nu.


Vill ha en Tree-wall i min framtida bruna hall! (Klädhängare). Helst två st, som på bild nr 1.  Orkar dock inte lägga ut pengar på en/två nu då det är massa annat som behövs först och främst till lägenheten.

Den flyttas istället till min önskelista!


Inredning

inspiration.

Vill flytta och börja inreda!
Så mycket ideér och så mycket saker jag vill ha! Det ska målas och köpas lite möbler.. Och lönen kommer försvinna lika fort från kontot som det kom in ungefär..

Flyttar om ca. 2 veckor verkar det som och min lilla lya är fortfarande ledig.
Så är någon intresserad av den så är den ledig väldigt snart!
Bara att ställa frågor om något undras!
Hur lite av lägenheten såg ut när jag flyttade in.


Ny lya!

Var nyss iväg och lämnade min uppsägningslapp om lägenheten till min hyresvärd. That's right, jag flyttar.
Jag och Johan bosätter oss i Degerfors, och tror aldrig jag sett Johan så glad som han är nu. Vi ska ta över hans kompis 2a och det blev en riktigt bra deal. Tack markus!
Och inte nog med det, den är våran redan om en månad.

Så dags att inskaffa lite nya möbler och smått & plock!

.. tusen gånger om

Fraidäj, underbart!
Gud så skönt att det varit lugnt den här veckan. Har inte blivit inringd till jobbet så har hunnit med att fixa annat. Blev bl.a. att köpa en ny mobil iförrgår, då jag var i stort behov av en ny. Min display är helt förstörd så har fått lånat en så länge.

Var även med Johan igår då han gadda sig. Fick själv ännu mer smak för det nu så funderar på att börja med en liten tattoo. Är rätt säker på vad jag ska ha.

Nu hade jag plötsligt inget att göra så funderar på att ta en promenad innan jag börjar med annat. Ha en fin fredag!


..my feet hurt.

Tänka sig att lördagen blev hellyckad på Nightshift fast mitt kvällspass. Gör kul kväll!

När det var dags att dra ställde bästa Johan upp för mina värkande fötter och lånade ut sina skor, medans han själv gick i strumpor. Nästa gång ska jag se till att ha med mig andra skor så han slipper tänka på fötter efter krogen. Tack för att du är du.

Och det man säger att man inte känner av smärta i fötter av alkohol? Vilken lögn. Varendaste gång, direkt när jag kommer ut från Statt/Nightshift, håller mina fötter på att dö. Slutar med att jag blir buren på rygg/går barfota eller ringer skjuts. 

Dagen efter var dock inte lika rolig då det väntades ett 11h pass. Min segaste dag någonsin.

Emelie & Elin ♥

Drifting Further Away

Nightshift - NS - änn äss - an ass - en röv.
Det kom jag och emelie fram till, för Nightshift vill man ju inte kalla det.

Blev jobb ikväll med. Fick med mig några filmer också, blir att kolla på Stomp the yard - Homecoming ikväll. Hur kan jag missat att det kommit en ny?
Blir även jobba imorgon kväll.. men det ska inte hindra mig från utgång! Kör sista minuten innan jag drar till Nightshift och tittar på Erik Hassle. Får göra mig iordning innan och lite snabbt efter stängning!

Jag har blivit kär.. i en låt. En underbar låt.

Don't go too deep into the flood
Don't wade too long, you'll poison my love
Don't shut me out, don't hold it all in
Don't let my venom get under your skin '

Cause every word and every turn
Every sign points to your hurt
With every hour you're drifting further away

Come make your peace, come find your way
Come lay your wreath at the alter of change
You'll lose your step, you'll break the bones
If you shoulder the burden out there on your own'

Bloddrickande bebisar är INTE okej

Tittade nyss på filmen Grace med emelie. Jag vet nu, skräckfilmer är inget för mig. Jag blir chockad bara av att de stänger en dörr. Sitter med händerna för ansiktet eller nynnar på något för att göra det mindre läskigt.

Håller mig nog inte till skräck framöver.


Skippin' stones

Har nyss slängt i hårfärg, dryga 10min kvar tills jag får se vad det blev av håret. Brukar slinga men slängde i en helfärgning nu så kanske det mörka underhåret äntligen försvinner.

Har jobbat som en idiot den senaste veckan, så nu äntligen hade jag tid till att få bort tvättberget bl.a. Imorgon ska jag in till stan och få lite viktiga ärenden fixade, sånt som jag bara skjutit fram hela tiden. Så om jag inte behövs på jobbet nu i veckan så ska jag ta vara på varje dag och förhoppningsvis kunna gå ut i helgen!
Fröken Jessica flyttar till England om några dagar, så vill ju parta med henne one last time innan hon åker! "Haazick" utan Jessica blir ju bara, Haa? ..

RSS 2.0