Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad.

Nu spelas det musik för fullt, gamla som nya. Har plockat ut dom bästa till en ny spelningslista som spelas på bott. Allt från The kooks, Skillet, Gavin Degraw och The calling men mycket mycket mer. Har varit helt slut hela dagen på praktiken så ska bara ta det lungt och njuta av dagen. Barnen tar all min energi. Blir även börja skriva lite senare på en engelsk uppsats som måste blir klar. Har dragit ut så mycket på den så är på tiden nu. Ska nog även käka lite popcorn och se Twilight en tredje gång lite senare.
     Idag hörde anders av sig. Kanon! För er som inte vet vem denne okända man kallad anders är får inte heller veta just nu, 'cause its a secret. Men det kommer ut snart när det är bestämt hur det blir framöver. Verkar just nu som det blir mer än bra! Blir så glad när allt rullar på. Är faktist på sånt där hej-kom-och-hjälp-mig-vad-glad-jag-är humör. Men det har väll alla hört talats om förut. hä hä.

Såg även att Stina Lee hade gjort om sin bloggdesign och att den nu är lite små lik min faktist. Kanske bara är jag som tycker det.

30 mars

Just nu sitter jag och pratar om allt&inget med Heidi som sitter här brevid. Hon är hemma och hälsar på lite.
Var på praktiken idag som jag inte har varit på under hela förra veckan pga att jag har varit sjuk. Så skulle igentligen inte med på Sandras födelsedagsfest i fredags men.. Efter att jag & carro var och klippte oss så ändrade vi på det och jag bestämde mig för att hänga med ändå. Problemet var att jag inte hade nånting med mig till kga och hade inte så himla lång tid på mig att hämta sakerna.. Men det löste sig för kvällen iallafall med hjälp av Anna och Caroline.

Fredagen då.. Efter att vi klippt oss åkte vi hem till Caroline och gjorde oss klara för Sandras 18års fest. Vi kom dit, och det var så trevligt så. Allt fler blir 18år. Fy er. Fick även dit Johan & André som kom dit efter en stund. Kvällen gick på och dags att dra, så det blev att åka tillbaks till degerfors. Inga bilder från mig.
Hela lördagen spenderade jag då med Caroline. Började med krångel med skjuts & min väska. Efter att ha fått blanda in typ 5-6 pers så kom min väska fram till kga. Många samtal och mycket stress, men vi lyckades. Plötsligt fick vi även höra om invigningen i Stora Halla. Så vi fick skynda oss att göra oss iordning och vi drog dit med Fia för att kolla lite. Även Alcazar var ju där och vi var helt uppspelta! Stod längst fram och räknade ner till uppträdandet. Hah, nej det gjorde vi faktist inte. Men så var faktist de små som var där. Blev mer hjärnskadade av att dom spelade Starpilots-Higher om&om igen säkert runt 100ggr. Vi gick hem och efter det var det en schlapp lördag med godis och film. Saknat att umgås med Caroline och hoppas vi tar igen det vi missat. :)
Och på Söndag morgon vaknade jag av att Johan ringde och sa att han skulle komma och hämta mig om en liten stund. Så hann bara borsta tänderna, klä på mig och dra. Fixade mig färdigt hos Johan för skulle fira honom lite och träffa några släktingar. Träffade dom, fikade, såg på film och sen gick dagen på.. Det blev måndag och jag åkte hem & här sitter jag nu. Blev en lite längre sammanfattning än vad jag förväntade mig men..
 

Last year.


Birthday boy.

Andra dagen hemma.. Har gått och blivit sjuk och det är inge roligt kan jag lova. Finns verkligen ingenting man kan göra för har ju knappt ork till att gå utanför dörren. Och jag som hade planerat att ta en sväng in till Karlstad idag och hämta lite saker. Typiskt. Men får se om jag tar en sväng ändå senare kanske.. Men det där spelar ingen roll, för idag är det en mycket viktigare dag än så. Världens bästa Johan fyller 19år idag. Hoppas att han är mer än nöjd, för han förtjänar det bästa. Grattis älsklingen min. Och från idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 18 också.


Putte i Parken -08.
Man kan tro att Johan är den snälla som klappar mig..
..men igentligen är det jag som armbågar honom och han skyddar sig bara. hähä.

.. och så kom snön tillbaks.

Nu är jag hemma i Storfors igen. Är just nu på praktiken men tar det lite lungt så satte mig vid datorn en sväng. Hör hur barnen springer runt där ute och snart ska nog dom minsta in och vila här så får lägga på ett kol.. Så långt hann jag skriva där. Sekunden efter kommer småttingarna in precis som jag sa. Så fortsätter skriva här hemma nu. Helgen var lika bra som vanligt, tog det lungt hos Johan och på Lördagen drog vi på 18års fest. Trevligt var det. Inte lika kul att nästan alla drar ut på statt efter medans en själv inte fått in åldern än. 2 månader kvar! Så vi, marcus&lovisa drog in på donkan en snabbis sen hem. Party bild, hah.


En annan sak som hände hos Johan som vi hade himla kul åt.

På morgonen när vi vakna så såg vi hur hans tavla stod lutandes mot sängkanten. Då fick jag tillbaks lite minne av att jag plockade ner under natten. Har ingen aning varför och har inte alls mycket minne av det förutom det lilla. Det är ju ingen liten tavla heller, så hade ju ställt mig där på sängen och lagt undan den i sömnen. Tydligen så "var den ivägen" som jag hade sagt.


Hello sunshine


Det var på tiden att solen kom fram! Bäst för den att det blir lika bra väder de kommande dagarna. Var ute nyss med den gamle skrutten, dvs Junior. Snart haft honom i 8år och han verkar inte vara påväg någonstans i det första taget. Och ska ut snart igen och fika & välkomna våren med mammsen. Imorgon blir det in till Karlstad på ännu ett möte och ta en snabb runda på stan, så ingen praktik imorgon. Får se om jag hittar nått plagg och lite saker till rummet. Har flyttat upp från källaren igen och just nu ser det ut som ett riktigt flickrum med dom ljus rosa väggarna osv. Men snart blir det andra bullar! Efter det drar jag till Johan och är där nog hela helgen. Kanske skriver något under helgen, annars blir det när jag är hemma i Storfors igen.
TJINGELING tingaliin.
Erik Hassle - Hurtful

TINGALIIN, TINGALIIN


Är det fler än jag som går och småsjunger på den här konstant?

Ta mig till solen!

När man kollar på sina bilder man tog från när man var utomlands
och hör låtar från resorna, då vill man inget mer än tillbaks.

Det är de jag gör just nu och jag blir så äckligt mycket sugen på att dra till en solig plats!
Hade tänkt att jag inte skulle åka någonstans i år, men..
..känns faktist som att jag nog kommer ta tillbaks det :)

Den sista låten är inge vidare, jag vet. Men som sagt. Minnen.

Alla gör misstag.

Johan helger, dom är bra. För bra. Riktigt goigt att bara ta det lungt och göra så mycket som ingenting eller bara göra vad man vill.. när man vill! Eller varför inte vara omedveten om att man gjort något man inte borde och sen efteråt få höra vad man råkade göra, och därefter må illa av tanken? Nej, det är ingen höjdare. Det har med kina att göra, mer säger jag inte. Dom hade ju iallafall kul åt det.. heh. Men nu är hemma i Storfors igen, praktik hela veckan och har inget annat planerat fram till Fredag. Får se vad det blir tills dess!


Du din skrutt, jag saknar dig Caroline.
Nu träffas vi så lite så hittade knappt några nya bilder på oss ens. Ses snart?

Helger kan det aldrig bli för mycket av.

Vad händer med Storfors igentligen? Ingen framtid säger jag bara, ingen framtid.
Imorgon så ska Emelie komma och hälsa på mig och mina barn, hähä, så tar jag min rast så drar vi och käkar lunch tillsammans. Ska även sluta lite tidigare och ta en sväng in till Karlstad och kolla lite snabbt på stan. När jag är klar så åker jag till MIN GULLONGE aka Johan. ha-ha. Kände mig väldigt seriös med smeknamnet där.. Storfors tänker jag inte stanna i iallafall. På lördag blir det kanske ferre också men icke säkert. Lite små sugen dock. Skriver antagligen mer när jag kommer hem, vilket blir i slutet av helgen. Ha en bra helg!


 Vårat verk. Mest mitt dock förutom klumpen på höger armen som hon tryckte dit.
P:et står för Pappa. Vilket det tydligen var.

Don't worry, be happy!

Gud, vad söta ungar det finns!
Precis innan jag skulle gå hemåt så sa jag till barnen att jag skulle hem. Bakom hörnet kikar en pojke fram och säger Hälsa till din man! Dom tror väll säkert att jag bor i ett eget hus med min man och egna barn. Dom vet verkligen hur dom gör mig glad iallafall.

Vad som mer gjorde mig glad för en liten stund sen, är att efter att ha beställt koder hit&dit och krånglat enda sen allt la av för ett bra tag sen..
..så funkar äntligen alla program igen! dvs msn, spotify, torrent osv.
Anledningen till varför jag är så glad för det är att jag äntligen kan jag fixa ny musik & film! Och slipper även Windows messenger. Nu är jag nöjd!

The Fray - You found me

Andra dagen som Fröken Hanne

Efter andra dagen på praktiken är jag lika trött som igår. Somnade på engång och sov bra länge. Ska sluta med det efter imorgon så jag inte fortsätter, för vill hinna med lite annat på dagarna också. Och jag har himla ont i armarna efter att ha fått slänga en liten tjej i luften som ville flyga och hon tillät mig inte sluta bära henne heller. Hon verkligen undvek golvet genom att spreta på bena åt olika håll när jag skulle ställa ner henne! hah. Men hon var så go så det gjorde mig inget. Blir nog samma sak de kommande dagarna. Förutom det så säger jag bara godnatt!


Gavin DeGraw kommer jag nog aldrig tröttna på.

Dagarna som passerat

Sådär! Nu har jag tid att skriva igen. Har varit i Karlstad & Karlskoga under helgen.
Tänkte göra en liten sammanfattning på dagarna som gått!

Torsdag, inget märkvärdigt. Stan&ta-det-lungt-dag med Heidi.
Men, Pepers födelsedag. Grattis pårej!

Fredag
Det började med möte på morgonen och det visade sig att dom fixat praktikplats åt mig. Så jag åkte hem snabbt & packade och drog senare upp igen för att träffa personalen på Solbacken. Ett dagis, så nu kommer det vara med en ny Fröken som barnen säger. Fröken Hanne. hähä. Bestämde att på Måndag börjar jag. (Vilket jag har gjort nu.) När vi var klara så åkte jag till Johan för att senare åka med tåget till Karlstad. Vi åkte upp till Heidi och det var första gången de träffades, så tyckte det var jätte trevligt faktist. Vi käkade pizza & tittade på film och hade kul!

Lördag
Partydag! Anledningen till varför vi åkte in till Karlstad.
Efter vi vaknat rätt sent gick vi upp och mötte Heidi i köket som hade ställt fram frukost till oss. Hon hade köpt hem massa olika så vi skulle trivas. Snäll syster jag har! Så blev hoppa in i duschen på engång och börja fixa sig. Tog ju lite längre tid för mig att göra mig iordning än för Johan, så det tog sin tid. När vi väl var klara drog vi till Kristins förferre där även Emelie&Marina var. Jimmy och Christian kom också efter en stund. Efter ett tag så hoppa vi på bussen till festen i våxnäs. Kom in och mötte på Adam&co. Kvällen gick på och hade riktigt trevligt. Några hade lite mer är trevligt ;) ta åt er. Runt kl.3-4 så tog vi 7st taxin tillbaks Kristin. Medan de flesta somna ganska fort så låg Johan och garva för sig själv. Vi var inte så sugna på att gå hem den sista biten så Heidi&Christian kom och hämtade oss. Snackade lite med dom, sen bums i sängen!


Slängde upp kameran innan vi drog, så bilderna är från slutet på kvällen.
Mycket folk hade dragit och det hade även vi strax efter. Kul kväll! :)

Söndag, inte heller märkvärdigt. Vaknade, tog det lungt hela dagen, hoppade på bussen till kga och sen sov vi.

Måndag, idag.
Vaknade, åkte in till Storfors och det var dags för första dagen på Solbacken. När jag kom fram så fick jag kolla runt lite vilka som var vilka och vad de gjorde. Gick ganska fort för det var pratglada barn. Antingen ville dom dansa till Mojje, ta kort med min mobil eller åka hem och koka saltvatten pga virus. Haha, söt pojke. Var där från 9-14 och somnade på engång när jag kom hem. Helt slut efter en dag med barn som drar i armar & kläder. Men annars var det så trevligt så! Kommer nog trivas den tiden jag ska vara där.


Bilderna säger väll det mesta. Busongar!

En kväll hos Heidi

Andra dagen hemma hos Heidi nu och imorgon åker jag hem igen. Har hittat det mesta till helgen bl.a. en klänning som det blir att ha på sig. Den var lite småsöt och kommer kunna användas mer till sommaren så :)
Färgade Heidis hår förut med ljusa slingor och tog det som blev över och la några slingor i framhåret på mig själv. Blev ljusare och brao, så hon är hel nöjd. Och nyss käkade vi, Heidis egen favorit skulle jag tro. Någon vegetarisk lasagne, helt okej faktist fast var lite tvek på den i början. Men nu ska vi kolla klart på filmen vi slog på förut, Just like heaven, den ni, den är en favorit. Kommer kolla på den flera gången framöver! Nu blir det slänga sig i soffan.


Shontelle - Tshirt


2 mars

Efter att ha gått runt Storfors ett antal varv med emelie i kanske 2 timmar, så värker mina fötter nu. Har pratat om allt mellan himmel & jord. Fast mest planerat till helgen som kommer och det känns som att det kommer bli kanon kul.
Och efter att jag haft lov nu (fast det är som ett enda långt lov just nu) så blir det möte igen imorgon och se om de hittat någon praktik till mig, för de skulle försöka hitta något tills efter sportlovet. Om dom har det så blir det börja praktisera så snart som möjligt! Och jag har ingen som helst aning om vad det blir faktist. Har dom dock inte fått reda på något mer, så får jag vänta ett tag till. Undertiden så drar jag till Karlstad imorgon och hälsar på Heidi. Måste förbereda & köpa smått och plock till helgen. Har inte träffat henne på ett tag heller, så vi har mycket prat att ta ikapp!

1 mars

Sjuk eller inte, dont know. För det vänder hela tiden. Ena stunden kommer jag ut ur duschen och ska göra mig ordning för att dra ut. Plötsligt kan jag knappt röra mig utan att det gör ont. Så precis innan jag skulle till emelie så backa jag ur och kröp ner i sängen & kollade klart på Benjamin Button. Den ska jag se till att ha i min dvd samling senare iallafall. Men det går väll över snart hoppas jag.

Det där med att jag ska bli nyttig också. Det var ju meningen att vi skulle börja nu på måndag. Men vafan, tänkte jag. Kan ju börja redan nu. Så inge mer godis osv var det tänkt. Så där sitter nyttiga jag & caroline och tittar på innebandyn. Plötsligt slog det mig att jag satt där med en chokladkaka i näven. Slarvigt gjort. Så, jag ändrar lite. På måndag börjar jag med!

RSS 2.0