26 februari

Påväg att bli sjuk känns det som för tillfället. träligt. Det har jag inte varit på himla länge så får hoppas att jag har samma tur nu att det vänder riktning. Annars är humöret på topp, pappa kom nyss hem och smittade av sig av sitt glada humör. Och jag är glad för hans skull, han har haft turen på sin sida.

Just nu sitter jag i morgonrocken än och försöker pigga upp mig lite genom musiken som spelas i bott, så jag kan kila iväg med emelie ganska snart. Blir att färga hennes hår lite och äntligen hämta tischan som väntar på mig.
På tiden att den kom fram nu.

Gjorde även en deal med Dick nu om att käka nyttigare osv. Så mycket kommer slutas äta nu, dvs godis & så. Lite små träning har jag även börjat med, men blir mer nu när slasket försvinner så jag kan börja springa runt sjön. Den här gången ska jag ta det på allvar.
No backing out this time. Tiden rusar iväg och det gör även jag nu, ha en trevlig dag.
take care.


Tinchy Stryder - Take Me Back feat. Taio Cruz

Mopsigt

En mops, det ska jag ha.
Charmtrollena må vara missbildade men dom ser så fruktansvärt gosiga ut.
Har väntat en bra lång tid för att se om jag skulle ångra mig, men jag är lika tokig i dom än.
När jag skaffar, det vet jag dock inte. Men vänta ni bara!


Förutom det med mopsen har jag inget mer att säga.
Det är lov och jag njuter av ledigheten för snart blir det praktik som kommer gälla ett bra tag.
Godnatt.
Slipknot - Snuff

23 februari

Hemma i Storfors igen. Stannade hos Johan till idag så nu har jag mycket att fixa & packa upp.
Tänkte nämna lite som hände där nere i Kalmar,
Efter fix hos Mattias åkte vi ner till hotellet och checkade in osv. Vi drog sen ner till stan men hann inte gå länge tills det stängde. Så vi käkade och gick sen tillbaks till hotellet.
Morgonen därpå var däremot inte lika lugn. Vi tänkte gå upp i tid men fortsatte sova vidare lite. På någon sekund blir det ett jävla liv för brandlarmet hade gått igång i hotellet. Johan skyndar sig upp och vi ser att alla ute i gången är påväg ut. Han fixar sig snabbt men kvar ligger jag i sängen och är morgon seg. Tog en liten stund för mig men sen rusa jag upp.
Så ut kommer jag och ser ut som vet-inte-vad och Johan kommer med shorts. Fick gå via brandutgången så det blev runt hela hotellet och in igen. Det är något med Kalmar & brandlarm för mig. Sist jag var där så fick ju jag igång brandlarmet hos Mattias.
Det positiva var ju då att det bara var att gå upp igen lite snabbt för att sen gå ner direkt & käka frulle. Efter frukosten blev det äntligen dra ner på stan. Köpte några tischor, skor och lite annat. Vi mötte även mattias i stan sen för att äta buffé på en grekisk/italiensk restaurang, för gott. Sa senare hej då till Mattias och fortsatte shoppa lite och gick sedan tillbaks till hotellet. Resten efter det behöver jag inte berätta.
Men det var jätte kul resa ner och hoppas det blir av igen!
På morgonen så blev det hoppa på bussen till kga. 2 byten däremellan.
Vi kom hem ganska sent så blev inte mycket gjort den dagen. Var meningen att jag skulle åka hem på Lördagen men stannade istället kvar och hängde med ut och parta. Hit & dit sen tillslut till Cissi. Hade riktigt kul kväll faktist.
Nu blir det packa & fixa som sagt! hajhaj.


Jag sa ju att jag skulle ta lite kort men..
Det är ju lättare att säga att man ska göra det än att igentligen få det gjort.
Så, det är dom jag har att bjuda på. enjoy.

20 februari

Då var man tillbaks i värmland då. Vi har haft så trevligt så och jag fick lite nya saker med mig hem.
Vi kom hem idag runt 17.00 och har sen dess bara tagit det lungt. Snart kommer Johan tillbaks så ska kolla klart på filmen. Skriver mer när jag kommer hem. Ciao!

Första dagen i Kalmar

Då var vi framme! Kom fram igår kväll och vi är hemma hos mattias än. Just nu är bror i skolan och kommer hem runt 16.00 men då har vi nog hunnit dragit faktist. Vi håller på att fixar för vi tänkte dra ner mot stan för att även checka in på hotellet.
   Har varit roligt än så länge. Det är första gången mattias och johan träffas och dom verkade tycka lika om mycket. Men nu ska jag göra mig i ordning lite för kom nyss från duschen. Kan inte vägen ner till stan heller så får se hur det går. Det är nog säkrast om vi tar taxin ner igen.
Ciao

tre snubbar i en bil


Jag & Heidi tittar just nu på den här.
Killen till vänster, hur skön verkar inte den killen på en skala?
Vi skulle ju inte ha något emot att åka runt med dom iallafall, verkar ju hur kul som helst.
"Seikodogg" är mer irriterande än kul, så ignorera han.

PEACE OUT MOTHER FATHER

16 februari

Här packas det för fullt för imorgon bär det av! Känns som att jag skulle behöva mer utrymme för kläderna and so on. Men får försöka packa smart och ta med mig kläder som inte tar så stor plats. Vi har inte planerat riktigt vad vi hittar på där nere så har inget att berätta än. Men det bär av från khamn runt 12.00 och vi är framme vid kvällen. Hur härligt låter inte det! .. Så det blir nog en hel del sovande under resan känner jag på mig. Men sova på bussar är jag bra på så det blir inget problem.
Vad jag ska ha med mig nu är en bra fråga.. Får snart panik och slänger ner det första bästa. Jag hade även hoppats på att min beställning skulle komma idag men det gjorde den icke. Kanske har lite tur att det kommer imorgon innan jag åker!
uppd. Eftersom msn inte funkar hade jag inte varit inne på min mail sen fredags.
Visade sig att dom hade skickat ett mail om att det blivit ett fel och väntade på mitt svar. Så ingen klocka får jag med och nu får jag vänta ännu längre.
Fan.

Nu måste jag fortsätta, skriver nog när vi kommit fram till Mattias. Hej då värmland!

bloggen fixar jag mer till när jag kommer hem, just so you know

En behövlig makeover

Se där! tänkte ni nog nu. Bloggen har blivit lite omgjord men den är dock inte klar. Ska ändra lite färger här&där men det gör jag inte nu. Har hållit på tillräckligt länge och nu vill Hanne sova! Headern är dock också tillfällig men den andra var tvungen att gå bort så. God natt på mig.

To be continued.. Imorgon!

Hjärtan, hjärtan överallt!



Idag är det inte vilken dag som helst, för det är faktist
alla hjärtans dag
. Det borde alla veta vid det här laget.
Man brukar vara med sin käraste men icke jag inte. Får fira det nu i veckan som kommer. Jag & Caroline ska istället göra alla hjärtansdag till något så mycket bättre! Vi ska iväg och handla lite gott och sen får vi se vad det blir av. Kommer bli så mysigt så! Pratar med caroline nu i phonen och skrattar åt mitt skratt som kan bli så jäkla fult ibland.. hehe.



Men nu har jag inge mer vettigt att skriva så skriver nog mer sen.

Ha en trevlig & framförallt mysig alla hjärtansdag! ♥
eller en Ala jetans dag som Heidi skulle ha skrivit när hon var liten.

En torsdag kväll

Min dator kan slänga sig i väggen eller något. Den bara jävlas med mig så fort jag behöver göra något viktigt. Skulle boka min & johans tripp till Kalmar, men nej.. Så det åker vi in och fixar imorgon istället.
Om det ja, jag och min PLUTTINUTTI, nej. Jag&johan åker ner till Kalmar den 17e och åker hem igen den 20e. Vi bor hos bror Mattias första dagen men sen drar vi och bor på hotell istället. Byxpress kommer kanske finnas på rummet också. Åh gud va bra! tyckte Johan.. nej det gjorde han dock inte men han kunde ha gjort.

Nu ska jag försöka läsa ut engelska boken.. är halvvägs.
Så kommer det väll se ut för min del ikväll.



10 februari

Är det bara jag som tycker att nästan precis alla ser likadana ut och klär sig likadant nu förtiden?
Det enda jag haft är tid idag, så har haft tid att lägga märke till sånt.. En idé, ska börja klä mig som en hippie. Då ni, då skulle jag nog sticka ut.
-Du är fan galen. Så löd Johans ord om mig. Han har inte alltid rätt, så vem vet.
Ville bara tala om det. Nu ska jag sluta fundera & göra mig iordning lite och försöka göra denna dag till något extra!

Nej, jag ska inte klä mig som en hippie.


Skillet - Yours to hold


Jag är jävligt nöjd med min situation

Har nyss kommit hem från ett möte jag hade med mamma och någon liten dam från storfors. Det vi kommer fram till låter helt okej faktist. Vårat mål är att fram till sportlovet ha hittat en praktikplats till mig och då blir det spendera en hel del tid där. I fredags så skrev min rektor ut mig från Infokomp gymnasiet, så.. So long suckers! Ta inte åt er osuckers. Så blir nog inte hålla till i Karlstad lika mycket längre. Om jag inte skulle få praktik där dock.

Träffade Caroline i fredags, och tills vi ses nästa gång får det verkligen inte dröja lika länge som det gjorde nu! Vi var inne i kga en sväng, gjorde lite ditt&datt. Eftersom hon hade tidig samling dagen efter så bestämde vi att jag sover hos Johan istället. Han var på en annan Johans 20års fest och jag fick med Caroline, så tog en sväng ner dit. Jag var bra otaggad, så stannade några timmar sen drog vi hemmåt.

Lördagen började segt, Johan och jag låg och slappade framför tv:n.
In kommer Jenna och vill hitta på nått. Ut i snön? yes. På med massa kläder, mössor & vantar och ut i snön det bärde av. Letade efter nått att åka på.. En luftmadrass? Åkbar. Så längst backen kommer vi och åker på luftmadrass och bob. Det gick, fast den snurrade runt och gjorde så man flög upp i luften när man krockade i snöhögarna.
Ner för backen ihopklämda på en bob kommer jag och Johan och glider förbi någon granne som var ute med hunden.. Hej hej, sa vi.
Efter att ha blivit slängd i snön ett antal gånger, gjort brant backe på gården med dåligt gupp så gick vi in. Lekfulla Jenna&Johan borde dom kallas.

Ledig fram till fredag är jag nu. Bra härligt.

6 februari

Det är nu det börjar bli allvar.
Heldag med mamma&heidi idag. Blev stan och sen iväg till skolan med dom. Hade möte med rektorn och kommit fram till en del. Ska träffas snart igen och då blir det antagligen sista gången.
Allt känns helt rätt, vi har kommit fram till olika saker och hur jag vill/ska göra. Efter jag fyllt 18 år så kanske det blir iväg till USA i ett år för mig också. Men det är bara en idé vi fått, men jag är väldigt sugen på det faktist. Då åker jag innan jag fyllt 19år och kommer hem igen innan jag fyllt 20. Det är ju dock ett väldigt stort steg och vet faktist inte om jag bara vill lämna allt i ett helt år. Har ju tid på mig att tänka på saken iallafall. Men ändå så vill jag så gärna iväg!
Tills dess blir det massa planering och praktik hit&dit. Ska iväg med mamma och prata med lite folk i Storfors imorgon och se om vi kommer fram till något. Mer vet jag inte än så länge.
Men höjdpunkten imorgon är att efter mer än 1 månad få träffa bästa Caroline & sen efter ska jag till Johan! Det låter som om morgondagen blir mer än bra.

Leona Lewis - I will be
..eller Avril Lavigne - I will be

3 februari

Måndag - done. Seg och ovärd dag. Har inget att nämna om den. Förutom att Love me sexy sjöngs hela dagen. Men nu har klockan har slagit över tolv, så nu är det Tisdag! Och idag ska jag åka till skolan snabbt, sen till Johan.
Det jag kom på häromdagen var att snart har det gått 6 månader för mig och Johan! Tänk vad tiden går fort när man har roligt.
Och fortfarande, så är han bäst. Min bästa. ♥

Just nu spelar jag gamla låtar, några från högstadiet bl.a. Det är inte lite minnen som kommer tillbaks från vissa av dom. Som vissa remixer man spelade på sommar kvällarna. Dom gör att jag ser ännu mer fram till den här sommaren. Kommer ju kunna göra så mycket mer, då jag är 18år och allt! (112 dagar kvar.. Hurry, hurry!)
Påtal om 18år, det fyller Kenny idag.
Och även Kristin fyller år, 17år.

Grattis till er!

Just nu mår jag väldigt bra faktist, allt går precis åt rätt riktning.
Man ska alltid följa sin egen väg och när jag gör det så blir det såhär, kanon bra!
Men får ju tacka dom som får in mig på rätt spår igen. Emelie bl.a.
Thanks. Eller Fänks som hon skulle säga.

Nya promenad låten


Come on girl, yeah..it’s me Jackie Moon.

Don’t gimme that look, that’s right, let’s get sweaty, let’s get real sweaty
I’m talkin’ rainforest sweaty, I’m talkin’ swamp sweaty.
Let’s fill the bathtub full of sweat…alright.


Baby who wants to love me sexy, uh?
Baby are you ready to lick me sexy, uh uh?
Take off your shoes and suck me sexy
Baby we’re naked and we’re humpin’ sexy
I wanna do a little thing wit choo
I wanna do a little thing wit choo
When I say love me you say sexy
Love me ------- sexy
Back it on up and show and prove
That lovin’ me sexy is the thing to do
Your body says love me your mind says sexy
Love me sexy
Baby who wants to love me sexy, uh?
Baby are you ready to lick me sexy, uh uh?
Take off your shoes and suck me sexy
Baby we’re naked and we’re humpin’ sexy
Freak of the week are you in the mood
To fly to the stars with Jackie Moon

When I say love me you say sexy
Love me -------sexy
Our Zodiac signs are compatible
Clocking that ass from across the room
Your body says love me your mind says sexy
Love me -------sexy
Baby who wants to love me sexy, uh?
Baby are you ready to lick me sexy, uh uh?
Take off your shoes and suck me sexy
Baby we’re naked and we’re humpin’ sexy

That’s right girl, let me whisper in your ear
Baby wake up, we’re naked and we’re humpin’ sexy
For the last fifteen minutes baby, that’s what’s been happen’

Yeah, too late now, it’s on.

Baby who wants to love me sexy, uh?
Baby are you ready to lick me sexy, uh uh?
Take off your shoes and suck me sexy
Baby we’re naked and we’re humpin’ sexy
Who wants to love me sexy?
Is it you? Or is it you?
Are you ready to lick me sexy?
Is it you? Or is it you?
Take off your shoes and suck me sexy.
Is it you? Or is it you?
Baby were naked and we’re humpin’ sexy.
Is it you? Or is it you?

Bara för att Will Ferrell är så jäkla stört skön. Räcker med att höra låt titeln så skrattar jag.
5 av 5 toasters till han.


Godnatt, dröm sött?

Jag antar att det inte bara är jag som får onormala drömmar utan någon som helst betydelse?
Det kan vara allt från att man ska gräva i jord utanför sin gamla skola med en uggla på armen, att man flyger av att äta TUC-kex, att man är på pannkakskalas hos Pippi med sina vänner till att man blir jagad av Sam från serien Cheers.
Jo, jag kan få väldigt knasiga drömmar.
T.ex.. Jag var utanför Emelie i storfors och kollade på någon biltävling. När de hade kört färdigt gick tävlingen vidare till att man skulle sitta i stora korgstolar och plocka irisar från en tunna med munnen, hur man vann har jag inte en aning om. Helt plötsligt går det över till att dom ska fortsätta sin biltävling vid en sjö, så jag var tvungen att gena genom skogen. Fick springa på klippor uppåt och dom blev större hela tiden. Jag hade hört att på de största klipporna höll jättar till. Men jag fortsatte och från ingenstans kommer det fram en jätte som håller fast mig! Jag ville därifrån och han gick med på det, men på ett villkor. Om jag löste ett Linda Rosing korsord med honom. Jag kunde inget alls om henne, så han hjälpte till. Han var även pappa till hennes barn och verkade väldigt stolt över det. På en stig kommer en bil och kör fort förbi och i baksätet sitter Spade och tar kort på mig när jag sitter där i jättens knä. Vi blev klara med korsordet, blev vänner och han släppte mig fri. Jag gick ner mot sjön och där satt några från en gammal klass på en brygga. Jag märkte plötsligt att han hade kvar alla mina saker i skogen, så jag ropade på honom. Han var ju inte direkt liten, så han kastade allting så det landade framför mig.
Tack skrek jag.


Eftersom jag tänker på den där drömmen ganska ofta så minns jag den i detalj.
Och mina drömmar är alltid så överdriva och så fruktansvärt töntiga. Faktist!

Ibland vaknar man upp och inser att allt bara var en dröm och brister ut i asgarv.
Typ, Va i helvete var det där om?

RSS 2.0